aruba

aruba

foto's enkel posts naar beneden scrollen

reizenPosted by Carine Sat, January 15, 2011 06:06:25

Met dank aan Rio haar onderwatercamera !

foto's

reizenPosted by Carine Sat, January 15, 2011 06:02:31


snorkel en cache

reizenPosted by Carine Sat, January 15, 2011 05:55:39
Vandaag bereikten we de 35 graden :-)

Een dagje baby beach stond op het programma en twee caches hebben we ondertussen ook gedaan.

Foto's zeggen meer dan woorden, en ja, de snorkelfoto staat er op ;-)


Donderdag

reizenPosted by Carine Thu, January 13, 2011 20:41:26
Gisteren, woensdag bleven Christian en Griet de hele dag aan de villa dus besloten wij om er een goeie halve dag op uit te trekken om te cachen en Oranjestad te bezoeken.

Dat is iets anders verlopen.

De eerste twee caches verliepen perfect. De derde gooide roet in het eten. Terwijl ik de cache aan het oprapen was had ik de stylo in mn mond, beet er te hard op en krak, tand afgebroken. De tand was middendoor. Maar beide stukken zaten er nog wel in. SHIT...

Ik kon zo niet eten. Naar Oranjestad op zoek naar een tandarts. Drie praktijken gedaan en alles vol tot tenminste vrijdag. Uiteindelijk nog ééntje gevonden waar ik vandaag, donderdag terecht kon. Wel, ik ben er geweest, mn tand is voorlopig opgelapt. De omgeving waarin deed me gruwelen. Allesbehalve hygienisch. Druppeltjes opgedroogd bloed op de spoelbak. Ik stond bijna terug recht om het af te trappen. Ben dan toch maar gebleven en ik kan nu terug eten en drinken. Mag wel niet te hard kauwen.

Hopelijk komen er naderhand geen infecties brrrr.

Deze voormiddag heeft het hier enorm hard geregend. Straten onder water. Maar nu is het weer een zeeeer warme stralende zon die zorgt voor 30 graden.

De rets van de dag blijf ik maar relaxen op het terras.

Vanavond op restaurant en morgen strandliggen en snorkelen.

Sacha is terug beter hoor ik. Best, want zn humeur was niet zo best :(

Dinsdag

reizenPosted by Carine Wed, January 12, 2011 04:05:08
Het wordt moeilijk om de dagen te houden, dus ik zet m maar in de titel. :)


Vandaag was ik als tweede op. Christian was al zijn loopje gaan doen. Evengoed een hele prestatie, opstaan voor Cis :)

In de voormiddag zijn Griet en Christian inkopen gaan doen. Na de middag zijn we samen naar Arqshi beach geweest om te gaan snorkelen. Er stond heel wat wind en de zee was wild. Met als gevolg dat de zichtbaarheid fel verminderd was tov zaterdag. Cis is tijdens het snorkelen door de grote golven tegen onderwaterrrotsen gegooid. Een paar serieuze krassen op zn been en wat vel eraf op zn hand. Maar nen echte vent kan daartegen. Toen we de tweede keer snorkelen terug naar de kust zwommen lag er onder mij ineens een grote zwarte vlek met wiebelende slierten. Effe in paniek roepen naar Cis , maar voor hij er was was ik al afgedreven met de stroming en vond ik m niet meer terug. Achteraf googlen leverde een rog op. Dat googlen is wel niet zo goed voor mijn mentale toestand want dan lees je dat er ook barracudas zitten heeekes :)

Sacha heeft serieus de griep te pakken blijkbaar. Ocharme hij zit daar nu alleen zo ziek. Iedereen die m effe wil ondersteunen : 0498/32.64.10

Sacha, de zondag zijn we terug en leggen we je in de watten !

En ik troost me maar met de gedachte dat als je op kot zat, je ook alleen ziek zou zijn :-(

Maar de moe en moeke Lynn zullen je wel soepkes en pillekes brengen!

Sach, rust goed uit !

Gisteren

reizenPosted by Carine Tue, January 11, 2011 13:59:24
Niks, maar dan ook niks gedaan.....

Fish Fish...

reizenPosted by Carine Mon, January 10, 2011 00:40:01
Vanmorgen naar mijn doen vroeg wakker geworden. Het was nog maar 9 uur ;-)

Een theeke van Cis gekregen en mn ontbijt zelf gemaakt : lekker pittabroodje met raketsla en zure room. Zoiets smaakt thuis niet zo lekker als hier :)

Griet en Christian reden naar de winkel terwijl wij ons klaarmaakten om te gaan snorkelen.

Toen de rest terug was, onze spullen ingeladen en natuurlijk mn cachemobieltje mee. Het heeft gewerkt wan tik heb vandaag 6 caches gevonden. Spijtig genoeg maar 1 TB want blijkbaar worden alle caches op het eiland wat TB's betreft geript. Maar ik heb er an toch ééntje :)

Dan richting het strand. Een AA forum lid had ons getipt waar het beste snorkelstrand was. Wij dus naar daar :) Cis zn zwemvliezen aan en bril en toestanden op. Hij kwam al snel terug en wist te zeggen dat er veel vissen waren.

Allee, niemand kent me daar, dus ik mn badpak aan en gerief gepakt. Mn eerste snorkelavontuur. En dat ging dus echt keigoed. Na een keer of drie proesten was ik er ineens mee weg en kon heel lang onder water blijven. En schoon!!!! Vissen met ene carraibisch kleurtje, groen en geel gestreepte, zwarte, gele,zilveren... vanalles en je zwemt er gewoon tussen. Hele scholen vissen. Echt super ! Zoals in de boekskes!

Daar moet je 42 voor zijn om dat nog te doen. Morgen gaan we allemaal. Ook de anderen moeten dit gezien hebben. Ik kan er geen foto's van plaatsen omdat we geen onderwatercamera hebben. Maar Rio heeft er ééntje dus morgen gaat dat vast wel lukken. Er zijn dus ook geen foto's van mij in snorkeloutfit . Haha ;-)


Cis is wel serieus verbrand en hij ligt nu een dutje te doen. Ik heb mn caches gelogd en sebiet gaan we viske met spinazie eten :)

Daarna yahtzee avond.

nog foto's

reizenPosted by Carine Sun, January 09, 2011 16:39:12


Next »