aruba

aruba

wij gaan naar Aruba !!

reizenPosted by Carine Tue, January 04, 2011 21:24:41
Het is bijna zover ! Morgenavond rijden we naar Schiphol, waar we een nachtje slapen in een Van Der Valk hotel, en donderdagvoormiddag stijgen we op richting Aruba voor een tiendaagse zonvakantie smiley bij Griet en Rio. Hierbij alvast enkele foto's van het stulpje waar we mogen verblijven ...

We stijgen op om 13.10 u. en vliegen met KLM uitgevoerd door Martinair. Dat betekent geen personal videosystem :( En geen united miles. Maar hey, je kan niet alles hebben ;-)

Naast Griet komt ook Christian, een Oostenrijker. Een bont gezelschap dus. Ineens de ideale gelegenheid om mn verschrikkelijk Duits nog eens te oefenen.

Cis is gisteren nog een snorkelpak gaan kopen en een snorkelset voor mij. Of ik dat ga gebruiken tussen die welgevormde lichamen is nog maar de vraag.

We hebben elk onze koffer gepakt en moeten zien dat we onder de 23 kilo blijven. Dat zal hopelijk lukken want we hebben hier thuis geen weegschaal, maar we kunnen nog altijd overladen op de luchthaven zelf.

Mijn cachegerief is ingepakt en alle caches van Aruba zijn geladen op de gps. Ik heb als doelstelling ze allemaal(25) te doen, maar of dat gaat lukken is de vraag.