aruba

aruba

Donderdag

reizenPosted by Carine Thu, January 13, 2011 20:41:26
Gisteren, woensdag bleven Christian en Griet de hele dag aan de villa dus besloten wij om er een goeie halve dag op uit te trekken om te cachen en Oranjestad te bezoeken.

Dat is iets anders verlopen.

De eerste twee caches verliepen perfect. De derde gooide roet in het eten. Terwijl ik de cache aan het oprapen was had ik de stylo in mn mond, beet er te hard op en krak, tand afgebroken. De tand was middendoor. Maar beide stukken zaten er nog wel in. SHIT...

Ik kon zo niet eten. Naar Oranjestad op zoek naar een tandarts. Drie praktijken gedaan en alles vol tot tenminste vrijdag. Uiteindelijk nog ééntje gevonden waar ik vandaag, donderdag terecht kon. Wel, ik ben er geweest, mn tand is voorlopig opgelapt. De omgeving waarin deed me gruwelen. Allesbehalve hygienisch. Druppeltjes opgedroogd bloed op de spoelbak. Ik stond bijna terug recht om het af te trappen. Ben dan toch maar gebleven en ik kan nu terug eten en drinken. Mag wel niet te hard kauwen.

Hopelijk komen er naderhand geen infecties brrrr.

Deze voormiddag heeft het hier enorm hard geregend. Straten onder water. Maar nu is het weer een zeeeer warme stralende zon die zorgt voor 30 graden.

De rets van de dag blijf ik maar relaxen op het terras.

Vanavond op restaurant en morgen strandliggen en snorkelen.

Sacha is terug beter hoor ik. Best, want zn humeur was niet zo best :(