aruba

aruba

Fish Fish...

reizenPosted by Carine Mon, January 10, 2011 00:40:01
Vanmorgen naar mijn doen vroeg wakker geworden. Het was nog maar 9 uur ;-)

Een theeke van Cis gekregen en mn ontbijt zelf gemaakt : lekker pittabroodje met raketsla en zure room. Zoiets smaakt thuis niet zo lekker als hier :)

Griet en Christian reden naar de winkel terwijl wij ons klaarmaakten om te gaan snorkelen.

Toen de rest terug was, onze spullen ingeladen en natuurlijk mn cachemobieltje mee. Het heeft gewerkt wan tik heb vandaag 6 caches gevonden. Spijtig genoeg maar 1 TB want blijkbaar worden alle caches op het eiland wat TB's betreft geript. Maar ik heb er an toch ééntje :)

Dan richting het strand. Een AA forum lid had ons getipt waar het beste snorkelstrand was. Wij dus naar daar :) Cis zn zwemvliezen aan en bril en toestanden op. Hij kwam al snel terug en wist te zeggen dat er veel vissen waren.

Allee, niemand kent me daar, dus ik mn badpak aan en gerief gepakt. Mn eerste snorkelavontuur. En dat ging dus echt keigoed. Na een keer of drie proesten was ik er ineens mee weg en kon heel lang onder water blijven. En schoon!!!! Vissen met ene carraibisch kleurtje, groen en geel gestreepte, zwarte, gele,zilveren... vanalles en je zwemt er gewoon tussen. Hele scholen vissen. Echt super ! Zoals in de boekskes!

Daar moet je 42 voor zijn om dat nog te doen. Morgen gaan we allemaal. Ook de anderen moeten dit gezien hebben. Ik kan er geen foto's van plaatsen omdat we geen onderwatercamera hebben. Maar Rio heeft er ééntje dus morgen gaat dat vast wel lukken. Er zijn dus ook geen foto's van mij in snorkeloutfit . Haha ;-)


Cis is wel serieus verbrand en hij ligt nu een dutje te doen. Ik heb mn caches gelogd en sebiet gaan we viske met spinazie eten :)

Daarna yahtzee avond.