aruba

aruba

Donderdag

reizenPosted by Carine Thu, January 13, 2011 20:41:26
Gisteren, woensdag bleven Christian en Griet de hele dag aan de villa dus besloten wij om er een goeie halve dag op uit te trekken om te cachen en Oranjestad te bezoeken.

Dat is iets anders verlopen.

De eerste twee caches verliepen perfect. De derde gooide roet in het eten. Terwijl ik de cache aan het oprapen was had ik de stylo in mn mond, beet er te hard op en krak, tand afgebroken. De tand was middendoor. Maar beide stukken zaten er nog wel in. SHIT...

Ik kon zo niet eten. Naar Oranjestad op zoek naar een tandarts. Drie praktijken gedaan en alles vol tot tenminste vrijdag. Uiteindelijk nog ééntje gevonden waar ik vandaag, donderdag terecht kon. Wel, ik ben er geweest, mn tand is voorlopig opgelapt. De omgeving waarin deed me gruwelen. Allesbehalve hygienisch. Druppeltjes opgedroogd bloed op de spoelbak. Ik stond bijna terug recht om het af te trappen. Ben dan toch maar gebleven en ik kan nu terug eten en drinken. Mag wel niet te hard kauwen.

Hopelijk komen er naderhand geen infecties brrrr.

Deze voormiddag heeft het hier enorm hard geregend. Straten onder water. Maar nu is het weer een zeeeer warme stralende zon die zorgt voor 30 graden.

De rets van de dag blijf ik maar relaxen op het terras.

Vanavond op restaurant en morgen strandliggen en snorkelen.

Sacha is terug beter hoor ik. Best, want zn humeur was niet zo best :(


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Paula Fri, January 14, 2011 19:12:19

Het is echt niet makkelijk hier iets te schrijven want krijg steeds een foutmelding maar nog maar weer eens proberen.

Wat jammer van het cachen, nou ja je hebt er in ieder geval nog 2 gevonden en balen van je tand en de natuurlijk de slechte hygiëne, hopelijk komt het allemaal goed zonder al te veel infecties. Het klinkt in ieder geval behoorlijk smerig.

Jammer van de regen maar gelukkig duurde het niet de hele dag.

Gelukkig voelt de zieke zich al weer wat beter.

Zo'n dagje niets doen lijkt me trouwens ook heerlijk. :)

Groetjes Paula

Posted by Elke Fri, January 14, 2011 04:53:09

Na Cis met zijn slangenbeet wou jij ook eens een straf verhaal aan je reis overhouden? ;-)

Al dat cachen is duidelijk niet gezond!

En regen? Dat is dus zoals in Belgie. Kan je alvast terug in de stemming komen.

Gelukkig dat Sacha al beter is! Hier hoor ik dat de griep ook echte epidemie vormen aanneemt Men opende vandaag in Toronto 15 "klinieken" waar je nog een flu shot kan gaan halen! Gelukkig zijn we tot nu toe gespaard gebleven.

Posted by gust Thu, January 13, 2011 23:12:46

Maar manneke toch. Heb dat met ons Suzanne ook meegemaakt. Gebit middendoor gebeten. Waren toen net geïnstalleerd op een camping (hoogseizoen, de laatste plaats nog vastgekregen) 60 km voorbij Dijon. Zijn 's anderendaags 's morgens naar huis vertrokken.

Knuffel, knuffel. Hopelijk helpt dat.