aruba

aruba

Dinsdag

reizenPosted by Carine Wed, January 12, 2011 04:05:08
Het wordt moeilijk om de dagen te houden, dus ik zet m maar in de titel. :)


Vandaag was ik als tweede op. Christian was al zijn loopje gaan doen. Evengoed een hele prestatie, opstaan voor Cis :)

In de voormiddag zijn Griet en Christian inkopen gaan doen. Na de middag zijn we samen naar Arqshi beach geweest om te gaan snorkelen. Er stond heel wat wind en de zee was wild. Met als gevolg dat de zichtbaarheid fel verminderd was tov zaterdag. Cis is tijdens het snorkelen door de grote golven tegen onderwaterrrotsen gegooid. Een paar serieuze krassen op zn been en wat vel eraf op zn hand. Maar nen echte vent kan daartegen. Toen we de tweede keer snorkelen terug naar de kust zwommen lag er onder mij ineens een grote zwarte vlek met wiebelende slierten. Effe in paniek roepen naar Cis , maar voor hij er was was ik al afgedreven met de stroming en vond ik m niet meer terug. Achteraf googlen leverde een rog op. Dat googlen is wel niet zo goed voor mijn mentale toestand want dan lees je dat er ook barracudas zitten heeekes :)

Sacha heeft serieus de griep te pakken blijkbaar. Ocharme hij zit daar nu alleen zo ziek. Iedereen die m effe wil ondersteunen : 0498/32.64.10

Sacha, de zondag zijn we terug en leggen we je in de watten !

En ik troost me maar met de gedachte dat als je op kot zat, je ook alleen ziek zou zijn :-(

Maar de moe en moeke Lynn zullen je wel soepkes en pillekes brengen!

Sach, rust goed uit !


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Joke en Sven Wed, January 12, 2011 20:42:34

Klinkt allemaal heel ontspannend.

Ik denk dat ik vanavond ook maar eens ga plonsen en me trakteer op 't nemen van een warm bad...weliswaar zonder rog. 't Snorkelen zal ook voor een andere keer zijn...zou nogal een zicht zijn :-).

Vergeet niet om goed veel zonne-crème te smeren zodat je straks niet té hard afsteekt bij de wit-lingen.

Groetjes

Joke

Posted by gust Wed, January 12, 2011 09:00:42

Pas maar op met uw gevaarlijk gedoe ginder. We willen u heel terug zien. We moeten met de Frans nog ene gaan drinken bij Nathalie. Vergeet em nie: den dieë is vrijdag jarig.