Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

filmpje finish

startPosted by cis Mon, June 09, 2014 22:03:43
onze finish kan je hier bekijkenThe End

startPosted by cis Mon, June 02, 2014 22:38:06
Uiteindelijk is ook alles goed verlopen ... we zijn er geraakt , zij het niet zonder moeite maar dat was ook wel te verwachten ... 42,195 m is ook niet niks ...
Een ervaring om nooit te vergeten, ik kan het nog altijd ni goe vatten, maar het is wel zo. En dus ook tijd om hier en daar merci te zeggen. Merci aan carine, ronny, jan, sofie, marleen, patrick en patrik voor het aangenaam gezelschap, de trainingen, de aanmoedigingen ... het was tof om mee te maken, het waren toch 10 maanden die een en ander teweeg gebracht hebben, en het is altijd leuker om dit te kunnen doen met mensen die vooral de positieve kant hebben belicht ... 't was plezant en ik ga ervan uit dat we in de nabije toekomst nog regelmatig samen gaan trainen, dat hoop ik alvast.

Merci vooral ook aan mijn madam, die het zeker niet altijd gemakkelijk heeft gehad om de weinige tijd die we samen hebben nog te combineren met die trainingen die steeds langer gingen duren ... ze weet ook wel dat ik dit ergens nodig had, en ik heb dan ook alle ruimte gekregen om dit te doen ... merci schat !!

En natuurlijk ook nen helen dikke merci aan mijn liefste nichtje, zonder wie dit verhaal er nooit zou geweest zijn ... ne marathon lopen was wel het laatste wat ik nog op mijn lijstje had staan, en ik ben wel de laatste die had verwacht dat ik ooit zover zou geraken. Maar het is toch dankzij Annie dat ik eraan ben begonnen, en ook dat ik heb volgehouden tot het einde. En het was dan ook wel supertof dat je bij mij bent gebleven tot op het einde, ook al had je gemakkelijk een half uurke vroeger kunnen finishen, dat was wel echt keilief !! Ik vond het den eerste keer dat we elkaar na al die jaren terugzagen, toen op de chiro, al fantastisch dat het meteen zo goed klikte, en zie waar het ons gebracht heeft ... in Schotland nog wel, en hoe !! Merci Annie, en ik ben er zeker van dat dit verhaal nog wel een vervolg krijgt !

Het eerste komt er al snel aan, de nacht van de maan, ik ben gisteren 4 uur gaan stappen met mijn madam en mijn voeten doen er nog zeer van ! Benieuwd hoe dit gaat aflopen ...

In elk geval, 20 juli staat de sushi klaar ! Er wordt wel gene wijn geschonken die dag, kwestie van niet opnieuw vreemde beloftes te maken :-)

cis

we gaan in stijl

startPosted by Annie Wed, May 21, 2014 13:41:25
Yep SUSHIRUNNERS, we gaan de schotten overdonderen in stijl. Kheb ons mieke van de tekstieldrukkerijmieke gebeld en ons tshirts gaan morgen klaar zijn yiehaaa. En hie zit da met die zenuwen?? Ik lees zo van die berichten dat er hier en daar wa stress begint op te steken. En als goeie coach heb ik daar natuurlijk weer een middeltje tegen. Da noemen we "effe hubbe" en is me geleerd in holland. Het ga zo: de persoon in stress trekt zich terug in de beschetenheid van het kleinste kamertje. We laten onze armen los langs ons lijf hange en beginnen monotoom hubbehubbehubbehubbe te zeggen terwijl we ons armen los schudden.in druk bezochte plaatsen mutte da natuurlijk wel stillekes zeeggen he!! En as ge da zo efkens gedaan hebt dan voelde de stress wegebben en as ge herboren zijt dan strekte eive arm uit met gebalde vuist als superman en roepte SUSHI RUNS. EN da mag luid iedereen mag da horen want daar mutte fier op zijn. En hup weg stress.allemaal efkens proberen Yep het werkt. Nog efkens en we kunne gaan sushirunnen ik kan bekan ni wachten. Allez kgaan mijne vlieger hie pakken Tot de volgende ennnnn SuhsihubbehubbehubbeRuns.

zeer voeten

startPosted by Carine Mon, May 19, 2014 01:10:11
Ik heb tegen menne vent gezegd dattem maar terug naar de loperschoenenwinkel in Hertals moet. Erst ne loopsloef. Dan een zooltje erin wegens zeer aan de knie. Daarna nog een klein beetje zeer aan de voet, maar alleen na het lopen. Een ander zooltje gaan vragen.
En nu heeft m zeer TIJDENS het lopen. En hij begint stres te krijgen.
Hij moet maar zijn eerste zooltje terug vragen. Heeft m alleen maar zeer NA het lopen. Toch geen onbelangrijk verschil denkek.
Den dinsdag staat hij aan de loperschoenenwinkel in Hertals zegtem :-)

Btw, wat vestimentaire aangelegenheden betreft : ik zen van plan vooral sportief getinte kleren te dragen. Gelle gaat toch geen hakken en andere toestanden meenemen?

Aftellen

startPosted by Annie Tue, May 13, 2014 10:13:33
Hallo Sushi Runners
Ja onze Frank de Boosere is wakker geworden en we worden elke morgen getrakteerd op een optimistische kijk op het Schotse weer.
Maar een doorbraak!!!! Ik ben deze morgen de tshirts gaan bestellen, ja tis er dan toch nog van gekomen. Ik heb gekozen voor een iets betere kwaliteit en tzouden functionele loop t-shirts zijn met op de zijkant reflecterende stroken, tja moesten we voor den donkere nog ni binnen zijn dan ist nog veilig hé. Onze Annabel man ( tja diegene die al vroeg in hun beddeke zijn gekropen op zaterdag hebben de ode aan Annabel gemist , karaoke door onze eigenste Patrick himself) sponsort deze textielaanschaf.
Tzijn witte t shirts geworden met het logo achteraan gecentreerd op de rug en het logo van immolounge vooraan links ter hoogte van het borstzakje. Ik heb 3 logo's gemaakt, marathon, 1/2 marathon en supporter. Tzijn gecentreerde modellen dus voor de supporters heb ik een maatje groter genomen dan gewoon omdat jullie dit mss over andere kleding dragen.
Normaal worden ze voor het weekend nog geleverd. Natuurlijk is het wat kort dag om in die tshirts de wedstrijd te lopen omdat ons lichaam ( lees tepels en onderarmen ) nog ni gewend is aan het stofke maar we kunnen ze wel als après aandoen, of tijdens de vakantieweek die volgt, ieder beslist da natuurlijk voor zichzelf.

Sushi Runs goes Fashion

't komt dichterbij

startPosted by Annie Mon, April 28, 2014 17:55:21
Dag Lieve kijkbuiskinders,
Ja ja D-day komt dichterbij en er bereiken me weer allemaal positieve berichten uit het grote SushiRunbos. Er wordt karakter gekweekt zoals eelt op ne koereur zijn gat as hem zonder zeemvel op de vlo kruipt en de liefde voorelkander bereikt een hoogtepunt !!
De cis heeft braaf alleen zijn 32 km gelopen met Carine als copiloot op de vlo de laatste 14 km, goe goe goe
Carine heeft blijkbaar helemaal alleen haar 32km gemaald nog beter beter beter.
Mijn ventje heeft 30 km gedaan met mij als copiloot op de vlo de laatste 6 ook nice nice nice
Ikke ben met volle moed en goesting begonnen met de ronny na 8 km al naast mijn zijde op zijn fietske maar ben na 16km moeten stoppen, een beetje stikkapot en een linkerknie die het ni meer zag zitten mmm kan beter kan beter kan beter
Sofie die heeft, hoop ik, op den dijk van Tenerife haar 32km gedaan maar die gazet is nog ni tot de redactie van de Fabeltjeskrant gekomen.
ja ja ja lieve Sushirunners we zijn nog altij goe bezig, en we gaan goe bezig blijven das een feit dat vaststaat

SUSHI RUNS en telt stilaan af.

dag 285 : nog 29 dagen te gaan

startPosted by cis Sat, April 26, 2014 22:05:07
Vandaag toch weer ne mijlpaal neergepoot ! 32 km in 4:11, het blijft traag maar 't is wel zeker smiley.
Nu begint het wel heel echt te worden ... nog een klein maand en we zitten in Schotland om het bewijs te leveren dat we de vorige 285 ( tegen dan zullen het er 314 zijn) niet op onze stoel gezeten hebben. Ik vond het eerlijk gezegd ni echt plezant de laatste 7 km, maar ik was zeker ni halfdood op 't eind.
Was afgelopen week nog es bij de schoenmaker geweest om mijn zooltje wat aan te passen, 't is weer iets beter maar we zijn er nog ni helemaal, het blijft pijnlijk aan mijn voetje, ik ga van de week nog wel es terug.
Gisteren van mijne kinesist gehoord dat er in Nijlen nen apotheker is (www.apotheekheylen.be) die zowat gespecialiseerd is in gellekes en zo, heb es op zijne site geweest, en ja hoor, die gellekes die in Schotland uitgedeeld worden kan je hier ook vinden. Heb er es 4 gekocht en geprobeerd, en da viel reuze mee.

Gisteren (ook weer tijdens een etentje bij iemand thuis ) een nieuwe uitdaging gekregen, maar ik had gelukkig niet gedronken en heb dan ook niet blindelings aanvaard, maar 't is toch wel nen interessante : in augustus den dodentocht mee stappen. Kwestie van na Edinburgh ni te lang op mijn gat te zitten. Maar ik denk toch da da eerder iets voor volgend jaar is.
Mijn madam die heeft daarstraks de laatste 15 km meegefietst en die denkt nu dat ik ne superman ben en dat ik die dodentocht er nog wel kan bijpakken dit jaar. Begrijpe wie begrijpe kan. We zien wel :-)

Sushi blijft lopen !

Zen we goe bezig??

startPosted by Annie Wed, April 09, 2014 10:38:12

Efkens nen update en een volksraadpleging
Zaterdag hebben Carine en ik braaf onze 20 km gelopen in Herentals en omstreken, de laatste 5km hingen wel danig mijn voeten uit maar ja WE ZEN GOE BEZIG
De gazet heeft gerapporteerd dat Sofie ook haar 20km op karakter gelopen heeft en blijkbaar was het ook wa puffen opt einde maar WE ZEN GOE BEZIG
De Cis die heeft zondag morgen bij ochtendgloren aan het zeetje zijn km afgemalen en blijkbaar is hem dat goe bekomen, want daarna heeft hij nog nen hele dag door den Plopsa gehost maw WE ZEN GOE BEZIG
Mijn ventje heeft zaterdag zijn 25km gelopen ( ja die volgt een ander schema voor de profs smiley) , 21 km vlot gelopen op zijn gewenste snelheid, dus ook hij WAS GOE BEZIG zo goe zelfs dat hij besloot zoals de "echte" de laatste km nog efkens te versnellen en nen tand ( voet ) bij te steken en tja toen liep het mis...................................... pijn in de kuit, en mankend naar huis mogen komen DUS NIMMER GOE BEZIG. Zondag 65km gaan fietsen en daar heeft hij weinig last van gehad dus maandag volle goeie moed geprobeerd maar na nen km moeten stoppen. Dan naar de kiné voor een eerste diagnose en gisteren naar meneer doktoor, een klein scheurtje in het weefsel rond een spier maw pillen slikken, naar de kiné, sexy steunkousen aandoen, zeker deze week ni lopen, mss volgende week maar de pijn moet volledig weg zijn vooraleer hij terug mag proberen dus dikke dikke shit. Doeme hij was zo goe bezig.
En Marleen hoe zit het met jou??
En euh Mr Le Flick de Yellow city?? ook goe bezig??


Dit weekend staan er 25km opt papier jiehaaaa, sofie, carine en ikke starten zaterdag morgen om 8.30 hr aan den Bloso, de cis die moet nog op startknopkes gaan drukken in den plopsa bij den Duits dus die zal zondag iets moeten verzinnen. De afspraak is dat hij mij op de hoogte houdt en dat ik eventueel savonds met hem 10km meeloop en de rest meefiets. Marleen laat maar weten as ge zondag eventueel ook mee wil lopen. En mijn ventje, tja die zal bonen fretten en waarschijnlijk een paar uur op den hometrainer mogen kruipen zaterdag. doeme toch
Toch blijft de slogan SUSHI RUNS want ik vind dat WIJ GOE BEZIG ZIJN.

Next »