Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

Mijlpaal en zeer voeten

startPosted by Annie Thu, February 20, 2014 11:04:00
Tja, de SushiMaster zit blijkbaar met zeer voeten en moet afhaken om deze zaterdag de mijlpaal van 21.097km te overschrijden. Nu de halvemarathonontmaagding van onze Master moeten we toch samen doen en in stijl vieren.
Vandaar mijn voorstel, een kleine aanpassing van het loopschema. We doen deze zaterdag ( diegene die willen, kunnen ) een loopke van 20km . En volgende week Zondag 2 maart 8.30hr ( ik kan zaterdag niet!!) doen we samen de halve marathon afstand in Olen. Ronny kan er dan wel ni bijzijn maar die is al heel dikwijls die paal voorbijgelopen dus das ni zo erg denk.
Dus voorstel
deze zaterdag 22 feb afspraak om 8.30hr op Bloso parking in Herentals voor een loop van 20km ( mijn tempo is wel traag +/-8.3km/hr dus de rappe moeten daar wel rekening mee houden smiley)
volgende week zondag 2 maart om 8.30hr halve marathon van olen met officiele medaille uitreiking en aansluitend pasta buffet. De supporters de "Patricken" en Carine mogen ook komen mee-eten!!

Graag reactie van jullie wie dit ziet zitten en wie mee loopt , mee eet?? of andere voorstellen.............. laat maar komen