Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

MEDAILLE !!!

startPosted by Carine Mon, March 31, 2014 00:52:22
De Cis zn eerste officiele medaille is binnen ! Jiepie !
Ook Annie heeft de wedstrijd glorierijk uitgelopen. Marleen is halverwege moeten stoppen doordat haar knie blokkeerde. Marleen, morgen doede het rustig aan in de winkel he! Volgende keer doet die knie ni meer lastig. Laat de Patrick je maar goe masseren.

Ik moet zeggen dak er toch zat op te wachten tot Cis n sms ke stuurde. kZen altijd content dattem met een goed kloppend hart terugkomt. Maar da zal de leeftijd zijn zekers ;-)

Ondertussen hebbek de vrije dag in Edinburgh uitgewerkt. Ter zijner tijd zal ik iedereen een overzicht van de mogelijkheden in Edinburgh bezorgen. Kan iedereen voor zich es zien wattem wil doen.
Zoals ge hieronder ziet is het restaurant van de zondag geboekt.

Eén van de dagen krijgen jullie een mail met de vraag om te storten. Het restaurant vraagt 10 pond pp voorschot. Ook het restsaldo van de villa moet in april betaald worden. Dat krijgen jullie in de loop van april.

Het hotel betaalt ieder voor zich ter plaatse. De auto wordt ook ter plaatse afgerekend. Kleine voorschot heb ik al betaald maar dat verrekenen we dan wel.

De maandag in Edinburgh moeten we s avonds de auto afhalen. Als ik me niet vergis waren mogelijke chauffeurs Cis, Ronny , Jan en ik? Klopt da? Elke chauffeur moet meegaan naar de luchthaven om de auto af te halen.