Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

dag 285 : nog 29 dagen te gaan

startPosted by cis Sat, April 26, 2014 22:05:07
Vandaag toch weer ne mijlpaal neergepoot ! 32 km in 4:11, het blijft traag maar 't is wel zeker smiley.
Nu begint het wel heel echt te worden ... nog een klein maand en we zitten in Schotland om het bewijs te leveren dat we de vorige 285 ( tegen dan zullen het er 314 zijn) niet op onze stoel gezeten hebben. Ik vond het eerlijk gezegd ni echt plezant de laatste 7 km, maar ik was zeker ni halfdood op 't eind.
Was afgelopen week nog es bij de schoenmaker geweest om mijn zooltje wat aan te passen, 't is weer iets beter maar we zijn er nog ni helemaal, het blijft pijnlijk aan mijn voetje, ik ga van de week nog wel es terug.
Gisteren van mijne kinesist gehoord dat er in Nijlen nen apotheker is (www.apotheekheylen.be) die zowat gespecialiseerd is in gellekes en zo, heb es op zijne site geweest, en ja hoor, die gellekes die in Schotland uitgedeeld worden kan je hier ook vinden. Heb er es 4 gekocht en geprobeerd, en da viel reuze mee.

Gisteren (ook weer tijdens een etentje bij iemand thuis ) een nieuwe uitdaging gekregen, maar ik had gelukkig niet gedronken en heb dan ook niet blindelings aanvaard, maar 't is toch wel nen interessante : in augustus den dodentocht mee stappen. Kwestie van na Edinburgh ni te lang op mijn gat te zitten. Maar ik denk toch da da eerder iets voor volgend jaar is.
Mijn madam die heeft daarstraks de laatste 15 km meegefietst en die denkt nu dat ik ne superman ben en dat ik die dodentocht er nog wel kan bijpakken dit jaar. Begrijpe wie begrijpe kan. We zien wel :-)

Sushi blijft lopen !