Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

Aftellen

startPosted by Annie Tue, May 13, 2014 10:13:33
Hallo Sushi Runners
Ja onze Frank de Boosere is wakker geworden en we worden elke morgen getrakteerd op een optimistische kijk op het Schotse weer.
Maar een doorbraak!!!! Ik ben deze morgen de tshirts gaan bestellen, ja tis er dan toch nog van gekomen. Ik heb gekozen voor een iets betere kwaliteit en tzouden functionele loop t-shirts zijn met op de zijkant reflecterende stroken, tja moesten we voor den donkere nog ni binnen zijn dan ist nog veilig hé. Onze Annabel man ( tja diegene die al vroeg in hun beddeke zijn gekropen op zaterdag hebben de ode aan Annabel gemist , karaoke door onze eigenste Patrick himself) sponsort deze textielaanschaf.
Tzijn witte t shirts geworden met het logo achteraan gecentreerd op de rug en het logo van immolounge vooraan links ter hoogte van het borstzakje. Ik heb 3 logo's gemaakt, marathon, 1/2 marathon en supporter. Tzijn gecentreerde modellen dus voor de supporters heb ik een maatje groter genomen dan gewoon omdat jullie dit mss over andere kleding dragen.
Normaal worden ze voor het weekend nog geleverd. Natuurlijk is het wat kort dag om in die tshirts de wedstrijd te lopen omdat ons lichaam ( lees tepels en onderarmen ) nog ni gewend is aan het stofke maar we kunnen ze wel als après aandoen, of tijdens de vakantieweek die volgt, ieder beslist da natuurlijk voor zichzelf.

Sushi Runs goes Fashion