Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

The End

startPosted by cis Mon, June 02, 2014 22:38:06
Uiteindelijk is ook alles goed verlopen ... we zijn er geraakt , zij het niet zonder moeite maar dat was ook wel te verwachten ... 42,195 m is ook niet niks ...
Een ervaring om nooit te vergeten, ik kan het nog altijd ni goe vatten, maar het is wel zo. En dus ook tijd om hier en daar merci te zeggen. Merci aan carine, ronny, jan, sofie, marleen, patrick en patrik voor het aangenaam gezelschap, de trainingen, de aanmoedigingen ... het was tof om mee te maken, het waren toch 10 maanden die een en ander teweeg gebracht hebben, en het is altijd leuker om dit te kunnen doen met mensen die vooral de positieve kant hebben belicht ... 't was plezant en ik ga ervan uit dat we in de nabije toekomst nog regelmatig samen gaan trainen, dat hoop ik alvast.

Merci vooral ook aan mijn madam, die het zeker niet altijd gemakkelijk heeft gehad om de weinige tijd die we samen hebben nog te combineren met die trainingen die steeds langer gingen duren ... ze weet ook wel dat ik dit ergens nodig had, en ik heb dan ook alle ruimte gekregen om dit te doen ... merci schat !!

En natuurlijk ook nen helen dikke merci aan mijn liefste nichtje, zonder wie dit verhaal er nooit zou geweest zijn ... ne marathon lopen was wel het laatste wat ik nog op mijn lijstje had staan, en ik ben wel de laatste die had verwacht dat ik ooit zover zou geraken. Maar het is toch dankzij Annie dat ik eraan ben begonnen, en ook dat ik heb volgehouden tot het einde. En het was dan ook wel supertof dat je bij mij bent gebleven tot op het einde, ook al had je gemakkelijk een half uurke vroeger kunnen finishen, dat was wel echt keilief !! Ik vond het den eerste keer dat we elkaar na al die jaren terugzagen, toen op de chiro, al fantastisch dat het meteen zo goed klikte, en zie waar het ons gebracht heeft ... in Schotland nog wel, en hoe !! Merci Annie, en ik ben er zeker van dat dit verhaal nog wel een vervolg krijgt !

Het eerste komt er al snel aan, de nacht van de maan, ik ben gisteren 4 uur gaan stappen met mijn madam en mijn voeten doen er nog zeer van ! Benieuwd hoe dit gaat aflopen ...

In elk geval, 20 juli staat de sushi klaar ! Er wordt wel gene wijn geschonken die dag, kwestie van niet opnieuw vreemde beloftes te maken :-)

cis