Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

filmpje finish

startPosted by cis Mon, June 09, 2014 22:03:43
onze finish kan je hier bekijkenThe End

startPosted by cis Mon, June 02, 2014 22:38:06
Uiteindelijk is ook alles goed verlopen ... we zijn er geraakt , zij het niet zonder moeite maar dat was ook wel te verwachten ... 42,195 m is ook niet niks ...
Een ervaring om nooit te vergeten, ik kan het nog altijd ni goe vatten, maar het is wel zo. En dus ook tijd om hier en daar merci te zeggen. Merci aan carine, ronny, jan, sofie, marleen, patrick en patrik voor het aangenaam gezelschap, de trainingen, de aanmoedigingen ... het was tof om mee te maken, het waren toch 10 maanden die een en ander teweeg gebracht hebben, en het is altijd leuker om dit te kunnen doen met mensen die vooral de positieve kant hebben belicht ... 't was plezant en ik ga ervan uit dat we in de nabije toekomst nog regelmatig samen gaan trainen, dat hoop ik alvast.

Merci vooral ook aan mijn madam, die het zeker niet altijd gemakkelijk heeft gehad om de weinige tijd die we samen hebben nog te combineren met die trainingen die steeds langer gingen duren ... ze weet ook wel dat ik dit ergens nodig had, en ik heb dan ook alle ruimte gekregen om dit te doen ... merci schat !!

En natuurlijk ook nen helen dikke merci aan mijn liefste nichtje, zonder wie dit verhaal er nooit zou geweest zijn ... ne marathon lopen was wel het laatste wat ik nog op mijn lijstje had staan, en ik ben wel de laatste die had verwacht dat ik ooit zover zou geraken. Maar het is toch dankzij Annie dat ik eraan ben begonnen, en ook dat ik heb volgehouden tot het einde. En het was dan ook wel supertof dat je bij mij bent gebleven tot op het einde, ook al had je gemakkelijk een half uurke vroeger kunnen finishen, dat was wel echt keilief !! Ik vond het den eerste keer dat we elkaar na al die jaren terugzagen, toen op de chiro, al fantastisch dat het meteen zo goed klikte, en zie waar het ons gebracht heeft ... in Schotland nog wel, en hoe !! Merci Annie, en ik ben er zeker van dat dit verhaal nog wel een vervolg krijgt !

Het eerste komt er al snel aan, de nacht van de maan, ik ben gisteren 4 uur gaan stappen met mijn madam en mijn voeten doen er nog zeer van ! Benieuwd hoe dit gaat aflopen ...

In elk geval, 20 juli staat de sushi klaar ! Er wordt wel gene wijn geschonken die dag, kwestie van niet opnieuw vreemde beloftes te maken :-)

cis

dag 285 : nog 29 dagen te gaan

startPosted by cis Sat, April 26, 2014 22:05:07
Vandaag toch weer ne mijlpaal neergepoot ! 32 km in 4:11, het blijft traag maar 't is wel zeker smiley.
Nu begint het wel heel echt te worden ... nog een klein maand en we zitten in Schotland om het bewijs te leveren dat we de vorige 285 ( tegen dan zullen het er 314 zijn) niet op onze stoel gezeten hebben. Ik vond het eerlijk gezegd ni echt plezant de laatste 7 km, maar ik was zeker ni halfdood op 't eind.
Was afgelopen week nog es bij de schoenmaker geweest om mijn zooltje wat aan te passen, 't is weer iets beter maar we zijn er nog ni helemaal, het blijft pijnlijk aan mijn voetje, ik ga van de week nog wel es terug.
Gisteren van mijne kinesist gehoord dat er in Nijlen nen apotheker is (www.apotheekheylen.be) die zowat gespecialiseerd is in gellekes en zo, heb es op zijne site geweest, en ja hoor, die gellekes die in Schotland uitgedeeld worden kan je hier ook vinden. Heb er es 4 gekocht en geprobeerd, en da viel reuze mee.

Gisteren (ook weer tijdens een etentje bij iemand thuis ) een nieuwe uitdaging gekregen, maar ik had gelukkig niet gedronken en heb dan ook niet blindelings aanvaard, maar 't is toch wel nen interessante : in augustus den dodentocht mee stappen. Kwestie van na Edinburgh ni te lang op mijn gat te zitten. Maar ik denk toch da da eerder iets voor volgend jaar is.
Mijn madam die heeft daarstraks de laatste 15 km meegefietst en die denkt nu dat ik ne superman ben en dat ik die dodentocht er nog wel kan bijpakken dit jaar. Begrijpe wie begrijpe kan. We zien wel :-)

Sushi blijft lopen !

Resto

startPosted by cis Sun, March 23, 2014 23:30:05
Efkes tussendoor : ik heb een restaurant gevonden voor den avond na de marathon ! Staat op nr 3 in tripadvisor, en lijkt toch leuk en betaalbaar : http://theatelierrestaurant.co.uk/gallery/ Graag uw goedvinden en dan kan ik reserveren, want binnen 62 dagen zijn we daar ! Vandemorgen onder een stralende ochtendzon onze 18 km gedaan (sorry Annie, twaren er 19), en mijn nieuw schoenen blijken toch hun werk te doen ... Hoe ist me de knie nichtje ? Zonder tegenbericht reserveer ik voor 8 personen op 25/5 om 18.00 u. Of moet ik voor 9 reserveren, Sofie ? Grtz Cis

18

startPosted by cis Tue, January 28, 2014 21:49:22
Schatjes, heeft er iemand goesting om die 18 km nu zaterdag op een gezapig tempo met ondergetekende te doen ? Is voor mij te ver om alleen te doen :-) Grtz Cis

iliotibiaal frictie syndroom

startPosted by cis Sun, January 12, 2014 11:47:49
Ik heb het wereldwijde web nog eens afgeschuimd op zoek naar een mogelijke verklaring voor die zeurende pijn in mijn linkerknie op 't eind van de rit gisteren, en ik denk dat ik het gevonden heb : lopersknie . Lijkt me niet echt een verschrikkelijke ziekte, maar 'k zal er toch iets mee moeten doen. Is wel balen dat dit nu moet gebeuren, maar het zij zo.
Vanmorgen voelde ik er niets meer van, maar na 100 m lopen was het al zover. Niet dat het zo verschrikkelijk veel pijn doet, maar ge voelt wel dat het niet zo'n goed idee is om hiermee verder te lopen.
Voor zover ik kan terugvinden, zal ik sowieso trainingen moeten verminderen, fietsen ?, ik zit dees week toch nog bij de kinesist, zal daar wat rekoefeningen vragen speciaal daarvoor want dat lijkt nogal belangrijk, en misschien toch nog es in Duffel passeren om hun gedacht es te vragen ? Als er iemand ervaring heeft hiermee ( lijkt nogal iets veel voorkomend te zijn ), laat maar komen. Ik heb nog geen medisch rapport gevonden dat hierover schrijft, maar wellicht kan ook een verminderde alcoholconsumptie er iets mee te maken hebben ?

dag 167 : nog 139 dagen te gaan

startPosted by cis Sun, January 05, 2014 10:43:47
Ik hoop da iedereen de feestdagen zonder kleerscheuren is doorgekomen en fris en monter aan de start van de echte voorbereiding kan verschijnen. In elk geval, ik wens ulle allemaal een fantastisch nieuw jaar met alles wat ge graag hebt en natuurlijk een ongelofelijke marathon en vakantie in Schotland :-)
Ik heb de afgelopen weken ook wa rust moeten pakken van mijnheer doktoor, maar den dinsdag begin ik er terug aan volgens plan. Ik zal nog wel een aantal keren bij de kinesist moeten passeren omdat mijne rug terug geblokkeerd zat vorige week, maar da komt wel goe. Ik heb dan de afgelopen dagen een beetje meer voor den apres geoefend, maar eigenlijk net iets te veel gevreten en gedronken, dat ik er nu nen degout van heb overgehouden. Te veel van gelijk wat is nooit ni goe he, en daar is maar 1 uitzondering op. Den ideale moment dus om aan het volgende luik (gezonder eten) te beginnen, en ik ben er klaar voor ! Dus laat maar komen dat fruit en die groenten en die flessen water, en de sjokolat en den alkool mag efkes van het toneel verdwijnen. Ben benieuwd of da evengoed lukt als het stoppen me roken.
Dus als ik goed heb opgelet starten we den 11de terug om 9 u met de 16 van olen ?

dag 146 : 16 km

startPosted by cis Sun, December 15, 2013 00:03:35
Allee de eerste offisjeele 16 km van olen zijn ook een feit, en we zijn er ook weer zonder kleerscheuren doorgeraakt. Ideaal weer, droog en niet te koud, en goeie gezelschap, ne schonen ochtendloop vind ik. Alhoewel da'k toch wa meer moeite had met de laatste kilometerkes, maar volgens iemand die het kan weten is da altijd zo smiley. En dieje spaghetti achteraf me da glazeke wijn , ook iets waar we een gewoonte van kunnen maken vind ik.

Ik vrees da't morgen wel es iets minder plezant zou kunnen zijn om uit mijn bedje te stappen...

Heb net es gekeken op de site van de city trail run van Sophie, en ik da lijkt idd wel iet leuk te zijn, 12 km door 't stad, dus ik wil wel mee … En de kerstloop in vorselaar den 28e in de voormiddag ( vertrekken tussen half 9 en 12, 5/10 of 15 km ) doe ik ook wel mee, da's vlak aan mijn deur.

tot een dezer
cis

Next »