Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

we gaan in stijl

startPosted by Annie Wed, May 21, 2014 13:41:25
Yep SUSHIRUNNERS, we gaan de schotten overdonderen in stijl. Kheb ons mieke van de tekstieldrukkerijmieke gebeld en ons tshirts gaan morgen klaar zijn yiehaaa. En hie zit da met die zenuwen?? Ik lees zo van die berichten dat er hier en daar wa stress begint op te steken. En als goeie coach heb ik daar natuurlijk weer een middeltje tegen. Da noemen we "effe hubbe" en is me geleerd in holland. Het ga zo: de persoon in stress trekt zich terug in de beschetenheid van het kleinste kamertje. We laten onze armen los langs ons lijf hange en beginnen monotoom hubbehubbehubbehubbe te zeggen terwijl we ons armen los schudden.in druk bezochte plaatsen mutte da natuurlijk wel stillekes zeeggen he!! En as ge da zo efkens gedaan hebt dan voelde de stress wegebben en as ge herboren zijt dan strekte eive arm uit met gebalde vuist als superman en roepte SUSHI RUNS. EN da mag luid iedereen mag da horen want daar mutte fier op zijn. En hup weg stress.allemaal efkens proberen Yep het werkt. Nog efkens en we kunne gaan sushirunnen ik kan bekan ni wachten. Allez kgaan mijne vlieger hie pakken Tot de volgende ennnnn SuhsihubbehubbehubbeRuns.

Aftellen

startPosted by Annie Tue, May 13, 2014 10:13:33
Hallo Sushi Runners
Ja onze Frank de Boosere is wakker geworden en we worden elke morgen getrakteerd op een optimistische kijk op het Schotse weer.
Maar een doorbraak!!!! Ik ben deze morgen de tshirts gaan bestellen, ja tis er dan toch nog van gekomen. Ik heb gekozen voor een iets betere kwaliteit en tzouden functionele loop t-shirts zijn met op de zijkant reflecterende stroken, tja moesten we voor den donkere nog ni binnen zijn dan ist nog veilig hé. Onze Annabel man ( tja diegene die al vroeg in hun beddeke zijn gekropen op zaterdag hebben de ode aan Annabel gemist , karaoke door onze eigenste Patrick himself) sponsort deze textielaanschaf.
Tzijn witte t shirts geworden met het logo achteraan gecentreerd op de rug en het logo van immolounge vooraan links ter hoogte van het borstzakje. Ik heb 3 logo's gemaakt, marathon, 1/2 marathon en supporter. Tzijn gecentreerde modellen dus voor de supporters heb ik een maatje groter genomen dan gewoon omdat jullie dit mss over andere kleding dragen.
Normaal worden ze voor het weekend nog geleverd. Natuurlijk is het wat kort dag om in die tshirts de wedstrijd te lopen omdat ons lichaam ( lees tepels en onderarmen ) nog ni gewend is aan het stofke maar we kunnen ze wel als après aandoen, of tijdens de vakantieweek die volgt, ieder beslist da natuurlijk voor zichzelf.

Sushi Runs goes Fashion

't komt dichterbij

startPosted by Annie Mon, April 28, 2014 17:55:21
Dag Lieve kijkbuiskinders,
Ja ja D-day komt dichterbij en er bereiken me weer allemaal positieve berichten uit het grote SushiRunbos. Er wordt karakter gekweekt zoals eelt op ne koereur zijn gat as hem zonder zeemvel op de vlo kruipt en de liefde voorelkander bereikt een hoogtepunt !!
De cis heeft braaf alleen zijn 32 km gelopen met Carine als copiloot op de vlo de laatste 14 km, goe goe goe
Carine heeft blijkbaar helemaal alleen haar 32km gemaald nog beter beter beter.
Mijn ventje heeft 30 km gedaan met mij als copiloot op de vlo de laatste 6 ook nice nice nice
Ikke ben met volle moed en goesting begonnen met de ronny na 8 km al naast mijn zijde op zijn fietske maar ben na 16km moeten stoppen, een beetje stikkapot en een linkerknie die het ni meer zag zitten mmm kan beter kan beter kan beter
Sofie die heeft, hoop ik, op den dijk van Tenerife haar 32km gedaan maar die gazet is nog ni tot de redactie van de Fabeltjeskrant gekomen.
ja ja ja lieve Sushirunners we zijn nog altij goe bezig, en we gaan goe bezig blijven das een feit dat vaststaat

SUSHI RUNS en telt stilaan af.

Zen we goe bezig??

startPosted by Annie Wed, April 09, 2014 10:38:12

Efkens nen update en een volksraadpleging
Zaterdag hebben Carine en ik braaf onze 20 km gelopen in Herentals en omstreken, de laatste 5km hingen wel danig mijn voeten uit maar ja WE ZEN GOE BEZIG
De gazet heeft gerapporteerd dat Sofie ook haar 20km op karakter gelopen heeft en blijkbaar was het ook wa puffen opt einde maar WE ZEN GOE BEZIG
De Cis die heeft zondag morgen bij ochtendgloren aan het zeetje zijn km afgemalen en blijkbaar is hem dat goe bekomen, want daarna heeft hij nog nen hele dag door den Plopsa gehost maw WE ZEN GOE BEZIG
Mijn ventje heeft zaterdag zijn 25km gelopen ( ja die volgt een ander schema voor de profs smiley) , 21 km vlot gelopen op zijn gewenste snelheid, dus ook hij WAS GOE BEZIG zo goe zelfs dat hij besloot zoals de "echte" de laatste km nog efkens te versnellen en nen tand ( voet ) bij te steken en tja toen liep het mis...................................... pijn in de kuit, en mankend naar huis mogen komen DUS NIMMER GOE BEZIG. Zondag 65km gaan fietsen en daar heeft hij weinig last van gehad dus maandag volle goeie moed geprobeerd maar na nen km moeten stoppen. Dan naar de kiné voor een eerste diagnose en gisteren naar meneer doktoor, een klein scheurtje in het weefsel rond een spier maw pillen slikken, naar de kiné, sexy steunkousen aandoen, zeker deze week ni lopen, mss volgende week maar de pijn moet volledig weg zijn vooraleer hij terug mag proberen dus dikke dikke shit. Doeme hij was zo goe bezig.
En Marleen hoe zit het met jou??
En euh Mr Le Flick de Yellow city?? ook goe bezig??


Dit weekend staan er 25km opt papier jiehaaaa, sofie, carine en ikke starten zaterdag morgen om 8.30 hr aan den Bloso, de cis die moet nog op startknopkes gaan drukken in den plopsa bij den Duits dus die zal zondag iets moeten verzinnen. De afspraak is dat hij mij op de hoogte houdt en dat ik eventueel savonds met hem 10km meeloop en de rest meefiets. Marleen laat maar weten as ge zondag eventueel ook mee wil lopen. En mijn ventje, tja die zal bonen fretten en waarschijnlijk een paar uur op den hometrainer mogen kruipen zaterdag. doeme toch
Toch blijft de slogan SUSHI RUNS want ik vind dat WIJ GOE BEZIG ZIJN.

Het bewijs

startPosted by Annie Mon, March 31, 2014 09:44:30
Hier is't bewijs van onze loop gisteren, spijtig van Marleen maar er komt zeker nog een andere halve marathon waar jij kan op schitteren
En of de Cis en ik geschitterd hebben gisteren??? van't zweet zeker wel.
Op naar de volgende !!!
Sushi Runs ( gisteren had ik af en toe het gevoel dat het toch Sushi kills was!)

Niewe mijlpaal overschreden

startPosted by Annie Sun, March 02, 2014 17:17:37
Dag lieve kijkbuiskinderen,
Yep, tis een feit, Marleen en Cis zijn vanaf vandaag ook halvemarathonners. De cis zijn knie heeft het uitgehouden en we hebben bij een zonnetje en begeleid door fluitende vogeltjes de 21.1km afgelegd. Jules, onze begeleide hond, heeft blijkbaar nog wa training nodig ivm het dragen van de bevoorrading , de zak lukt blijkbaar al maar de inhoud wordt geweigerd, maar daar wordt aan gewerkt.
Zij die deze mijlpaal voor de eerste keer overschreden hebben, zijn dan ook op passende wijze geëerd met een medaille. ( die nog wel moet gepimpt worden maar ook daar wordt aan gewerkt het ontwerp is af zie hieronder)
Dikke proficiat en op naar de volgende en vergeet niet.................
SUSHI DID RUN THE HALF MARATHON! YIEHAA
Mijlpaal en zeer voeten

startPosted by Annie Thu, February 20, 2014 11:04:00
Tja, de SushiMaster zit blijkbaar met zeer voeten en moet afhaken om deze zaterdag de mijlpaal van 21.097km te overschrijden. Nu de halvemarathonontmaagding van onze Master moeten we toch samen doen en in stijl vieren.
Vandaar mijn voorstel, een kleine aanpassing van het loopschema. We doen deze zaterdag ( diegene die willen, kunnen ) een loopke van 20km . En volgende week Zondag 2 maart 8.30hr ( ik kan zaterdag niet!!) doen we samen de halve marathon afstand in Olen. Ronny kan er dan wel ni bijzijn maar die is al heel dikwijls die paal voorbijgelopen dus das ni zo erg denk.
Dus voorstel
deze zaterdag 22 feb afspraak om 8.30hr op Bloso parking in Herentals voor een loop van 20km ( mijn tempo is wel traag +/-8.3km/hr dus de rappe moeten daar wel rekening mee houden smiley)
volgende week zondag 2 maart om 8.30hr halve marathon van olen met officiele medaille uitreiking en aansluitend pasta buffet. De supporters de "Patricken" en Carine mogen ook komen mee-eten!!

Graag reactie van jullie wie dit ziet zitten en wie mee loopt , mee eet?? of andere voorstellen.............. laat maar komen


Zaterdag

startPosted by Annie Wed, February 05, 2014 10:29:09
Hallo Sushi Runner, nu doe ik een oproep!! iemand goesting om zaterdag mee te lopen met mij?? ik plan rond de 17km te doen, mor heel kalm aan.
Den bloso route van vorige week is mss een beetje modderig en zwaar voor mijn oud gestel, en om eens af te wisselen qua parcours heb ik met knooppunten een route uitgestippeld vertrekkende vanaf de parking van het netepark ( zwembad herentals voor die van geel komen smiley dus van de parking naar het rond punt van de wellens dan richting lichtaart , dan op een gegeven moment de bossen in via de floreal naar Poederlee, lang de groesaard ( waar dak vroeger woonde) zo via Sus Pad en de bossen van den toeristentoren terug naar herentals en de parking. totale afstand zou 16.7km zijn en das genoeg voor mij, maar jullie kunnen dan nog een lus verderlopen, richting bloso, en zo rond het netepark domein en da zou dan een totaal van 18.9km geven

Ik zou willen starten rond 8.30hr.

Suggesties, opmerkingen laat maar horen!


Next »