Sushi Runs !

Sushi Runs !

Marathon Edinburgh 2014

relaas van de voorbereidingen

dag 285 : nog 29 dagen te gaan

startPosted by cis Sat, April 26, 2014 22:05:07
Vandaag toch weer ne mijlpaal neergepoot ! 32 km in 4:11, het blijft traag maar 't is wel zeker smiley.
Nu begint het wel heel echt te worden ... nog een klein maand en we zitten in Schotland om het bewijs te leveren dat we de vorige 285 ( tegen dan zullen het er 314 zijn) niet op onze stoel gezeten hebben. Ik vond het eerlijk gezegd ni echt plezant de laatste 7 km, maar ik was zeker ni halfdood op 't eind.
Was afgelopen week nog es bij de schoenmaker geweest om mijn zooltje wat aan te passen, 't is weer iets beter maar we zijn er nog ni helemaal, het blijft pijnlijk aan mijn voetje, ik ga van de week nog wel es terug.
Gisteren van mijne kinesist gehoord dat er in Nijlen nen apotheker is (www.apotheekheylen.be) die zowat gespecialiseerd is in gellekes en zo, heb es op zijne site geweest, en ja hoor, die gellekes die in Schotland uitgedeeld worden kan je hier ook vinden. Heb er es 4 gekocht en geprobeerd, en da viel reuze mee.

Gisteren (ook weer tijdens een etentje bij iemand thuis ) een nieuwe uitdaging gekregen, maar ik had gelukkig niet gedronken en heb dan ook niet blindelings aanvaard, maar 't is toch wel nen interessante : in augustus den dodentocht mee stappen. Kwestie van na Edinburgh ni te lang op mijn gat te zitten. Maar ik denk toch da da eerder iets voor volgend jaar is.
Mijn madam die heeft daarstraks de laatste 15 km meegefietst en die denkt nu dat ik ne superman ben en dat ik die dodentocht er nog wel kan bijpakken dit jaar. Begrijpe wie begrijpe kan. We zien wel :-)

Sushi blijft lopen !


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by annie Mon, April 28, 2014 16:08:56

Das de echte liefde!!!

Posted by Cis Mon, April 28, 2014 15:12:23

Dan draag ik jou naar de finish !

Posted by Carine Mon, April 28, 2014 15:11:03

Awel, ik ga daar voor beginnen te trainen se. Ik heb wel zoveel weken ni meer, maar dan begin ik maar alvast van week 2. Ik ga wekelijks al 6 km wandelen. Dus skip ik week 1 maar :-)
Ik vind alleen niks over wat en hoe als ge ni meer verder kunt. Hoe geraakte dan aan de finish?

Posted by annie Mon, April 28, 2014 12:13:21

Moeste gelle toch zo zot zijn dan heb ik al een heel schoon trainingsevenement!! Nacht van de maan, lijkt me heel tof, afstand ne marathon!! Maar ik ben nog ni zo zot, eerst zien of dak Edinburgh overleef en wa meneer doktoor zegt ivm wandelen
Maar tja begint toch weer te kriebelen , hier de link en tis nog voor een goei doel
http://www.nachtvandemaan.be/event.php

Posted by Carine Sat, April 26, 2014 22:36:42

Begrijpe wie begrijpe kan... jaja, als de Sven da kan dan kan de cis da ok. Daarbij, ik heb me effe geinformeerd/gegoogeld en voor de dodentocht kan je ni echt oefenen. Je loopt die vooral uit op karakter wordt er alom geschreven. En diegene die zich wel voorbereiden beginnen in juni en wandelen een keer 30 en 50 km. That's it. En ze vragen zich zelf af of die voorbereiding wel zin heeft.
Als ik me ni vergis valt juni na de marathon en hebde gelle tijd genoeg om te recupereren. Ik zou da plezant vinden want dan kan ik mee trainen :-) De 100 km is te veel voor mij maar ik wil gerust mee naar Scherpenheuvel stappen. Dus Ronny, sleur die Annie bij haren arm en doe gelle drie es mee !