Dubai

Dubai

Bezoekers in Dubai

2016Posted by Carine Thu, December 08, 2016 23:42:34
Het bezoek'seizoen' is van start gegaan. We hebben al heel wat logees en eters over de vloer gehad en er zijn er nog heel wat op de planning.
even een overzicht.

de eerste was mn zus, als het om vakantie gaat is ze er direct bij :-) paasvakantie 2016Mei 2016 kwamen Bart en Bea voor 4 nachten op prospectie. Ondertussen werkt Bart, ex bobbejaanland, ook bij DPR op de HR afdeling.Begin Juli 2016 tot half augustus verbleef Bart bij Cis, in afwachting van zijn papierwerk zodat hy een huis kon huren.

eind oktober kwamen Cis en Danny een weekje op bezoek.


Direct aansluitend, het was letterlijk uit en in bed, waren we voor een kleine week een vrouwentrio.

Eind november waren Sacha en Zoe een volle week hier.


Tot nu toe waren alle vakantiegangets heel enthousiast. Er zijn er enkele zelfs Dubai fan geworden! Of dat door Dubai komt of door onze accomodatie/gezelschap is niet zo duidelijk ;-)

binnenkort komt waarschijnlijk Wiebe logeren. Die is zonder geld op zak onderweg van Nederland naar Australie. Hy rydt met een electrische wagen en gaat in alle landen ecologische projecten bezoeken. Momenteel zit hy nog in Iran.

Nieuwjaar komt mijn zus hier vieren. Ze verblijft een week zonder kinderen. Tegelijkertyd maar enkele dagen vroeger naar huis komen Annie en Ronny.Begin februari is de jongste met zijn lief aan de beurt. Zij komen 8 dagen .


Eind februari komen Lieven en zijn zoon een kleine week. Zij komen echt voor de pretparken.
Lieven, ik heb geen foto. Als je graag bij in het rijtje Dubai bezoekers staat, stuur maar door.

en ja, wie staat er nog op de planning voor de paasvakantie ?
Ja, inderdaad, mn zus :-) deze keer met de kinderen erbij.

Buiten de logees zijn er ook enkele mensen komen eten :

Christian uit Wenen die hier voor zijn werk was in juni.


Halfnovember is Cis zijn managementteam komen eten.


Ook half november zijn de buren komen BBQ en. Danielle die Nederlandse is en haar Engelse man Ricky. Van hen heb ik nog geen foto.


nu moeten jullie niet meer vragen of ik me hier niet verveel. Uitgezonderd september hebben we elke maand bezoek gehad. Tel daar nog bij dat ik maandelijks naar Belgie vlieg. Veel tyd om te vervelen schiet er niet over !

enkele foto'szijn gedraaid. Ik kryg het zelf niet geregeld maar onze computerzoon zal dit wel in orde brengen ... als hy tyd heeft ..
(Hierbij aangepast, dankuwel allerbeste allerliefste allermooiste allerslimste zoon)

  • Comments(1)//dubai.cisencarine.be/#post27