maan

maan

De nacht van de maan?

generalPosted by Carine Fri, May 09, 2014 00:26:12
Wat vooraf ging :

De Sven van Loppem, oorspronkelijk Aarschot, gaat de dodentocht lopen. Heeft hij nog al gedaan. Ik weet alleen niet juist of het nu zn tweede of derde keer zal zijn. Cis kreeg de uitdaging om mee te gaan. mmmm, hij had niet gedronken deze keer, dus er werd niet direct toegehapt ;-)
Annie, die van de lekkere hapjes, en de aanstoker van het lopen-marathon gedeelte in Edinburgh hoorde hier van en wees ons op de nacht van de maan.
Ha ja, da is misschien iet.
Ik zen dus in gang geschoten. Direct ingeschreven voor Cis en mij. Een beetje later schreven ook mijn zus en hare vent in.
En in Loppem is er ééntje die hetzelfde wandelschema aanhoudt als ik. We doen hetzelfde alleen zit er nogal veel km tussen. Heel spijtig he Joke, anders konden we samen oefenen.
Enfin, Joke ziet het eerst nog wat af voor ze zich inschrijft. Maar ze zal der ni zomaar onderuit kunnen zenne ! Joke, ge wet het he ;-)
En dan hebde Mia, mijn lagere school klasgenootje. Die heeft al wat stapervaring en is ook mee gestart met trainen.


Enfin, we zijn dus met zn vijf en een half gestart met trainen. Die halve is de Cis die alleen meegaat op de weekenddag dat m geen looptraining heeft.

En dan hebde nog trainer 0. Da's de Sven. Die moet ni oefenen want die loopt gewoon de dodentocht uit. Die moet wel babysitten als Joke gaat wandelen.

En Sven , ik hoop, maar ik denk da wel, da ge Joke de juste ondersteuning geeft. Niet zoals mijne vent die zegt dattem denkt da ik da ni uitloop. Duh, da denkek ook, maar da moette als vent dan echt wel ni zeggen se !!!