maan

maan

Hoera !

generalPosted by Carine Sun, May 18, 2014 01:33:28
Vandaag het programma gevolgd samen met mn zus en hare vriend.
Er stonden 13 km op het programma. Een wandelingeske van 12,7 km uit het Vorselaars wandelboekske gekozen Jaja, Vorselaar heeft een wandelboekske :-)
Vertrokken richting Sassenhout door de weiden. Onderweg aan het aardbeienkraampje een bakske yerrebezen gekocht en on y va. In Poederlee rondgehangen in de bossen, gepasseerd langs Zittaart (woonde gij daar vroeger ni Annie?) en zo langs het kasteel terug. Thuis gearriveerd : 15,2 km op de teller. Non stop uitgezonderd een bakske aardbeien kopen. Let wel; zonder te gaan zitten he. Da telt dus zo goed als non stop.

En het schone van de zaak : we waren op de kop af na drie uur terug. Wat wil zeggen da we just 5 per uur gegaan zijn. En we hebben dat tempo de hele tijd gelijkmatig aangehouden. Zelfs den Dirk was content en die klaagt verder altijd dat het te traag gaat.
Mn zus zei nog : als er twee maand geleden iemand zou gezegd hebben da ik 15 km zou wandelen op 3 uur zou ik gezegd hebben dat die zot was !

Enfin, mss zijn we wat te overmoedig geworden ;-)

In ieder geval, ik heb mezelf de hele tijd gemonitord en het resultaat : begonnen met nen hartslag van 103 , die mooi gehouden tot een km of tien. Daarna lichtjes gestegen naar 106. De laatste twee km ging m naar 110.

Maw: da ziet er kei goe uit he :-) :-) :-)

Ik moet zeggen da die 5 per uur me goe afgingen, maar na 15 km werd het wel tijd om de snelheid wat te minderen, of een stopke te doen.

En we doen voort !!