maan

maan

Update

generalPosted by Carine Wed, June 11, 2014 14:56:48
Awel awel, we zijn al met 7 ingeschreven !
Ini, Dirk, Annie, Ronny, Cis, Marleen en ik.

Er zijn zo nog wat satellieten die nu en dan mee gaan trainen, maar zeer in dubio zijn of ze meegaan. Zijnde, Mia, Sylvie, Frank, Joke en Sven.
Joke heeft na de bevalling van een zeer zware dochter ;-) enige rug en heupmankementjes over gehouden. Zij traint dagelijks, maar langer dan een uur gaat voorlopig nog niet. Maar komaan Joke, ge hebt nog een maand ! En ge weet, aan elke post staat er een buske !
En de anderen, komaan heee !!

Ondertussen zitten we aan de 22 km die we (Sylvie, Frank, Ini, Dirk, Cis en ik) met succes gelopen hebben. Nu zondag zit er 26 km in de pijplijn. Veel uurkes gaan daarin zenne !

De week erop weer 26 en dan is het een nachtje Scherpenheuvel. Of dag. Daar zijn we nog niet goed uit.

Ons Ini en ik zijn de twee die ELKE training aanwezig zijn. En ook effectief doen. Behalve gisteren, ahum. Toen kwamen we halverwege een terrasje tegen en zijn we daar blijven plakken.

Cis zit wat gewrongen tussen lopen en wandelen. Onder lichte dwang wordt er verwacht dat hij de lange weekendwandeling meedoet. Maar dat gebeurt wel met enig geklaag. Hij heeft bleinen, zijn voeten doen zeer en dan kan hij niet lopen. Zagevent ;-)