maan

maan

De nacht van de maan?

generalPosted by Carine Fri, May 09, 2014 00:26:12
Wat vooraf ging :

De Sven van Loppem, oorspronkelijk Aarschot, gaat de dodentocht lopen. Heeft hij nog al gedaan. Ik weet alleen niet juist of het nu zn tweede of derde keer zal zijn. Cis kreeg de uitdaging om mee te gaan. mmmm, hij had niet gedronken deze keer, dus er werd niet direct toegehapt ;-)
Annie, die van de lekkere hapjes, en de aanstoker van het lopen-marathon gedeelte in Edinburgh hoorde hier van en wees ons op de nacht van de maan.
Ha ja, da is misschien iet.
Ik zen dus in gang geschoten. Direct ingeschreven voor Cis en mij. Een beetje later schreven ook mijn zus en hare vent in.
En in Loppem is er ééntje die hetzelfde wandelschema aanhoudt als ik. We doen hetzelfde alleen zit er nogal veel km tussen. Heel spijtig he Joke, anders konden we samen oefenen.
Enfin, Joke ziet het eerst nog wat af voor ze zich inschrijft. Maar ze zal der ni zomaar onderuit kunnen zenne ! Joke, ge wet het he ;-)
En dan hebde Mia, mijn lagere school klasgenootje. Die heeft al wat stapervaring en is ook mee gestart met trainen.


Enfin, we zijn dus met zn vijf en een half gestart met trainen. Die halve is de Cis die alleen meegaat op de weekenddag dat m geen looptraining heeft.

En dan hebde nog trainer 0. Da's de Sven. Die moet ni oefenen want die loopt gewoon de dodentocht uit. Die moet wel babysitten als Joke gaat wandelen.

En Sven , ik hoop, maar ik denk da wel, da ge Joke de juste ondersteuning geeft. Niet zoals mijne vent die zegt dattem denkt da ik da ni uitloop. Duh, da denkek ook, maar da moette als vent dan echt wel ni zeggen se !!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Joke Fri, May 09, 2014 21:15:22

Hier het ééntje uit Loppem.
Jaja Carine, je bent met iets begonnen...en me zo meesleuren, ge durft nogal.
Mensen in 't Loppemse en omgeving bekijken me al raar...daar heb je ze weer..die moeder met de buggy die als een gek aan 't wandelen is.
Maar Sven de trainer zegt dat het goed is.
M'n rug is vandaag wel wat aan 't protesteren; hopelijk is't een korte protestactie.
Carine, wandelt ze hé!

Posted by annie Fri, May 09, 2014 09:36:56

Ah godverdoeme hé, mutte kik mijne teerbeminde neef is danig aan zijn oren trekken of in zijn edele delen nijpen, hoe?? die durft beweren da ge da ni ga kunnen??? awel merci, gij steunt hem nei al 10 maanden in zijn marathon zotheid, pastaake maken, braaf wachten tot hem thuis is van en laaaaange training en hij doe dan zo'n idiote uitspraken??? natuurlijk wandelde gij da uit! want ik meen verstaan te hebben da da gene wedstrijd is , da ge ni rapper dan 5 per uur moogt wandelen en da ge ondertussen nog in 't albertkanaal kunt springen om te zwemmen maw as ge muug zijt gade efkens int water liggen en dan late die vermoeidheid achter int water en kunde als herboren verder wandelen , denkt maar aan de Fa reclam van vroeger, da was wel onder nen waterval mor volgens mij kwam die ook herboren onder da water onder uit. of is dieje Fa reklam van voor elle tijd?? neen toch hé want dan hebde een gat in elle Kultuur met de grote K.
Assekik Edinburgh overleef dan ben ik van de partij met zwemeendje en zwembandjes eneen fleske FA en mijne vent wil ook al jaaaaaren die dodentoch lopen dus mss moet die eens in contact komen met de trainer Sven.
Allez kheb mijn woordje weer gezegd en Ciske ge ga morgen vroeg om half 8 as we fris en vrolijk aan onze 26km loop beginnen 't één en ander mogen verwachten van mij zalle, ni in ei vrouw geloven Foei Foei Foei. Mijne vent heeft ook dikwijls ni in mijn zottigheden geloofd maar die was zo slim om da ni hardop te zeggen :-)