maan

maan

Update

generalPosted by Carine Wed, June 11, 2014 14:56:48
Awel awel, we zijn al met 7 ingeschreven !
Ini, Dirk, Annie, Ronny, Cis, Marleen en ik.

Er zijn zo nog wat satellieten die nu en dan mee gaan trainen, maar zeer in dubio zijn of ze meegaan. Zijnde, Mia, Sylvie, Frank, Joke en Sven.
Joke heeft na de bevalling van een zeer zware dochter ;-) enige rug en heupmankementjes over gehouden. Zij traint dagelijks, maar langer dan een uur gaat voorlopig nog niet. Maar komaan Joke, ge hebt nog een maand ! En ge weet, aan elke post staat er een buske !
En de anderen, komaan heee !!

Ondertussen zitten we aan de 22 km die we (Sylvie, Frank, Ini, Dirk, Cis en ik) met succes gelopen hebben. Nu zondag zit er 26 km in de pijplijn. Veel uurkes gaan daarin zenne !

De week erop weer 26 en dan is het een nachtje Scherpenheuvel. Of dag. Daar zijn we nog niet goed uit.

Ons Ini en ik zijn de twee die ELKE training aanwezig zijn. En ook effectief doen. Behalve gisteren, ahum. Toen kwamen we halverwege een terrasje tegen en zijn we daar blijven plakken.

Cis zit wat gewrongen tussen lopen en wandelen. Onder lichte dwang wordt er verwacht dat hij de lange weekendwandeling meedoet. Maar dat gebeurt wel met enig geklaag. Hij heeft bleinen, zijn voeten doen zeer en dan kan hij niet lopen. Zagevent ;-)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ini Mon, June 16, 2014 23:11:54

koopt eens van die ferm nike loopsloefkes...Das gerief se, nog geen enkele blein gehad !

Posted by cis Wed, June 11, 2014 21:14:55

helaba
't is ni oemdat er iemand vroagt oem nor amsterdam te goan dakkik da ok ga doen he
en ik heb wel echt ziejer voeten he
en ik heb vandaag dan toch ne late vaderkesdag gekregen ... dus ik zal nog veul mutte loewepe

Posted by Carine Wed, June 11, 2014 16:38:55

Neenee, Annie, das Amsterdam 2015 :-) Nog hiejel lang weg dus...

Posted by annie Wed, June 11, 2014 15:22:07

Ja zeg dieje kozijn van mij mut nei ok ni het watje gaan uithangen hé!! bleinen zeer voeten, ni lopen allemaal dikke zever in pakskes.
Nei is't de beurt aan Carine dus komop hup met die voetjes en da lopen da kunde nog heeeel gemakkelijk terug oppikken na den 12ste. ge hebt nog een zee van tijd vooraleer de marathon van Amsterdam doorgaat das pas den 19de oktober ( allez mss ni een zee maar toch een klein loch ness) want ik meende ergens hierover iets gelezen te hebben.............. jiehaa en da zonder sushi en wijn??