Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Op weg naar Fort Lauderdale

PlanningPosted by Carine Thu, December 09, 2010 06:33:22
Ik heb problemen met het laden van de foto's. Blijkbaar zijn ze bij one onderhoudswerken aan het doen...


Vanmorgen vertrokken richting Everglades om daar het collier state park te bezoeken en enkele caches te doen. Het was vandaag terug veel beter weer. In de Everglades dan toch want hier in Fort Lauderdale is het weer een stuk kouder. Wij lopen in sweater rond, maar hier spreken ze duidelijk van abnormaal koud weer en men loopt hier met een muts en winterjas rond. Wij hebben vanavond tot 23 uur in sweater rondgewandeld.


Onderweg zijn we nog wat alligators tegengekomen . Op onze terugweg hebben we een aantal caches gedaan. Bij ééntje hing een waarschuwing voor panters. Bij ene andere voor alligators. Ik ben toch wel een wezel op dat gebied want Cis moest de cache altijd vanuit de struiken halen :)

Nu ontdekt hij na het douchen twee puntjes op zijn been en er iets onder in het midden tussen die twee een derde. Alle drie de puntjes zweren. Huh... lijkt op een slangebeet! Maar hij had een lange jeans aan, dus normaal kan dat niet. Hij voelt zich goed zegt hij, dus wat het ook is, het zal niet giftig zijn. Vanwaar die drie puntjes dan wel komen ???


We hebben vandaag met priceline de crown plaza beach resort gewonnen . Wederom een schitterend hotel voor 70 dollar. We hebben foto's getrokken, maar ik kan ze dus niet uploaden :(


Morgen staat een dag shoppen in de sawgrass mills op het programma, samen met ene bezoekje aan Peter Luyff van het forum.


En dan richting Miami airport, slapen en het vliegtuig op :(

Maar we hebben nog een hele shopdag voor de boeg :)


  • Comments(7)//miami.cisencarine.be/#post11