Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Van Miami tot Islamorada

PlanningPosted by Carine Sat, December 04, 2010 03:32:32
Gisterenavond hebben we heerlijk gegeten met Jaap en Harry in Miami. Het was heel gezellig en de foto's spreken voor zich :)
Vanmorgen hebben we besloten om niet helemaal tot in Key West te rijden. Ik had door een boekingsfout (mijn schuld) geboekt in Key largo ipv key west. En het zou dan wel heel erg lang terugrijden zijn.

We vertrokken dan ook relaxed uit Miami richting Key Largo. Ons eerste doel was het Pennekamp State park waar Cis zijn eerste snorkelpogingen ging wagen. En dit is het resultaat :Veel geblaas, gehoest en gespuug :) Maar na een kwartiertje was hij er mee weg :) Alleen was ook al het koraal weg want buiten zeewier heeft hij niet veel gezien.

Op naar het visitorcenter om zich in te schrijven voor de snorkeltour. Pech, want op zee was het blijkbaar niet al te kalm en daardoor mochten alleen zeer ervaren snorkelaars mee op de tour. Tja, na een kwartier snorkelen ben je nog niet echt ervaren, alhoewel Cis een quick learner is ;-)

Maar we hadden nog genoeg op de planning : CACHES !

Met resultzaat : twee caches gevonden, elk met een TB die ik genomen heb en ik heb er telkens één van mij voor in de plaats gestoken. We hebben vandaag ook nog twee state parks bezocht en daardoor heb ik weer wat stempeltjes in mn boekje bij :)

Wildlife gezien vandaag :


Op tijd ingecheckt in de holiday in op Key largo. Een aanrader trouwens !

Ik heb ook enkele foto's bij de vorige verslagen gezet.

Morgen de everglades !

  • Comments(5)//miami.cisencarine.be/#post5