Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Nog gators?

PlanningPosted by Carine Mon, December 06, 2010 04:26:04
Na een nacht vol jeukende muggenbeten en het smeren van zalfjes pas om 10 u wakker geworden. Het was dan ook pas 11 u voor we terug on the road gingen. Langs dunkin' donuts voor een koffie en hot tea. En langs de subway (waar ze deze keer niet onvriendelijk waren) een paar broodjes halen en we hit the road.

De tamiami trail op en onze eerste cache was al daar :) Op een gegeven moment kan je af de tamiami trail en een unpaved loop doen. We hebben die genomen en kunnen zeggen dat die wel degelijk unpaved was ! Doe m aub niet met een gewone wagen. Je bent uuuuren onderweg dan, elk hobbeltje vermijdend en ze zijn diep en hoog die hobbels :)


We hebben weer gators gezien, het is hier bezaaid met wildlife. Honderden vogels! Ik denk dat dit het ideale seizoen is want je kan er gewoon niet naast kijken. Tien gators gezien? Twintig? Dertig? Nee, we hebben er zeker 50 gezien en als we wilden kwamen we gerust boven de 100 uit. In elke poel zag je er. En er zijn heeeel veeel poelen in de everglades :)

Dichter dierf ik niet


Op dei loop road zagen we een diertje dat we niet direct kunnen thuisbrengen. In het vivitorcenter hing een foto van een beetje gelijkaardig dier, nl een soort squirrel(eekhoorn), maar hij had andere kleuren en een spitsere snuit.

Moest iemand deze kennen?

Een alligator : nog ééntje om het af te leren :)

Er zijn ook nog mooie diertjes :)

En Cis zijn favoriet :

Na de loop langs het visitorcenter en toen werd het heel donkere lucht. Even later vielen de eerste druppels. Door de zware bewolking werd het vrij duister en we hebben de caches waarbij vermeld was dat ze gatorpaden kruisten laten liggen voor wat ze waren. Te riskant. Voor deze cache was het nog goed weer :


Verder naar Naples waar we ingecheckt zijn in het Ramada. Heel goed voor de prijs van 39 euro die we betaalden. We hadden allebei honger en trokken naples in op zoek naar een restaurantje. Aan de auto's die hier rijden te zien, lijkt het een beetje op Knokke. De kleding van de 'flaneerders' zijn ook niet de stijl van de gemiddelde Amerikaan zoals we ze verder tegenkomen. En Cis liep hier rond met zn walmart sweater die m hier gekocht heeft voor 's avonds :)Naples ademt toch wat sjiek m'a tu vu? uit. Ook duur uitziende winkels met toegegeven, veel modernere kledij dan elders. Ik zag lederen handschoenen voor voeten. Enfin, zo ziet het er uit, maar wat de juiste functie er van is weet ik niet.

Enfin, het eten is sushi-thais geworden in Naples downtown. Echt lekker ! Ik had eerst miso soep en Cis een salad. Daarna had Cis een combo van sushi-sashimi en tempura.

Ik had de Thai mixed seafood met garlic and black pepper. Als dessert een gebakken banaan met ijs. En dat laatste was echt een culinair orgasme :)

Bomvol gegeten terug naar ons hotel en hier liggen we nu in bed zaaalig te relaxen.

Senne en Sacha we hebben voor elk van jullie iets meegebracht. :)


  • Comments(4)//miami.cisencarine.be/#post8