Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Myakka state park

PlanningPosted by Carine Wed, December 08, 2010 03:01:25
@Mattrob en Elke : ik dacht ook een krab, maar die staart... De eekhoorn , daar hebben we een foto van gezien in Myakka, en ook nog eens in het echt. Volgens ons is het een fox squirrel. Vandaag het Myakka state park dus. Een eindje rijden van hier maar in Amerika is afstand niet hetzelfde als bij ons :) In het state park hebben we de nature walk gedaan, en een wandeling(etje) over een houten wiebelbrug in het bos.


Erg wiebelen deed ze niet :) Verder naar het meer en de 'birdwalk' gedaan. We hebben hier buiten diezelfde eekhoorn en enkele vogels geen wildlife gezien. Het park viel ons wat tegen, maar dat zal ook wel logisch zijn na de everglades waarschijnlijk. Echt warm was het nog niet. Iets beter dan gisteren, maar ik heb toch de hele dag mn sweater aangehad. Op de terugweg naar Fort Myers hebben we met de rapte nog het Oscar Scheerer SP gedaan maar daar was geen levende ziel te bekennen, en ook niets te doen trouwens. We hebben ons dan getroost met een bezoek aan de outback :) Een biefstuk en een tilapia, gevolgd door een chocolate fudge ;-). Rond acht uur waren we terug op de kamer. Verwarming opgezet en nu in de zetel :) Morgen naar Fort Lauderdale terug via de Everglades ipv de snelweg want we hebben er nog niet helemaal genoeg van :)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by gust Wed, December 08, 2010 14:48:09

Groot gelijk dat ge de Everglades nog eens doet. Pas maar op met de gators en de crocs.

Hier valt het weer vandaag weer mee. Voor volgende week wordt weer vriezeman voorspeld.