Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Op weg naar Fort Lauderdale

PlanningPosted by Carine Thu, December 09, 2010 06:33:22
Ik heb problemen met het laden van de foto's. Blijkbaar zijn ze bij one onderhoudswerken aan het doen...


Vanmorgen vertrokken richting Everglades om daar het collier state park te bezoeken en enkele caches te doen. Het was vandaag terug veel beter weer. In de Everglades dan toch want hier in Fort Lauderdale is het weer een stuk kouder. Wij lopen in sweater rond, maar hier spreken ze duidelijk van abnormaal koud weer en men loopt hier met een muts en winterjas rond. Wij hebben vanavond tot 23 uur in sweater rondgewandeld.


Onderweg zijn we nog wat alligators tegengekomen . Op onze terugweg hebben we een aantal caches gedaan. Bij ééntje hing een waarschuwing voor panters. Bij ene andere voor alligators. Ik ben toch wel een wezel op dat gebied want Cis moest de cache altijd vanuit de struiken halen :)

Nu ontdekt hij na het douchen twee puntjes op zijn been en er iets onder in het midden tussen die twee een derde. Alle drie de puntjes zweren. Huh... lijkt op een slangebeet! Maar hij had een lange jeans aan, dus normaal kan dat niet. Hij voelt zich goed zegt hij, dus wat het ook is, het zal niet giftig zijn. Vanwaar die drie puntjes dan wel komen ???


We hebben vandaag met priceline de crown plaza beach resort gewonnen . Wederom een schitterend hotel voor 70 dollar. We hebben foto's getrokken, maar ik kan ze dus niet uploaden :(


Morgen staat een dag shoppen in de sawgrass mills op het programma, samen met ene bezoekje aan Peter Luyff van het forum.


En dan richting Miami airport, slapen en het vliegtuig op :(

Maar we hebben nog een hele shopdag voor de boeg :)


  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marjan Thu, December 09, 2010 22:56:26

Wat een mooie vakantie hebben jullie toch. En dan die verschillende State Parks, die ken ik helemaal niet. Moet toch maar weer eens naar Florida...;-)

Mooi hotel he dat Crown Plaza. Die hebben wij ook al 2 x gewonnen met Price Line. Leuk om te lezen dat jullie ook enthousiast zijn over de Golf van Mexico. Wij denken er net zo over. En wat een caches heb je al gedaan zeg!

Geniet nog lekker van de laatste dag shoppen in Miami.

Liefs Marjan

Posted by joke Thu, December 09, 2010 20:57:30

Jullie laatste dag morgen....mag dus zeker niet vergeten om deze keer een berichtje te typen.

Geniet van 't shoppen! En een veilige en vlotte reis terug!

Tot op de 'wiesavond'!

Posted by Elke Thu, December 09, 2010 16:05:25

Slangen bijten wel degelijk los door de jeans heen hoor! Maar het goede nieuws is dat ze dan beduidend minder gif lossen.

Toch goed opvolgen!!!

Goede reis terug!

Posted by gust Thu, December 09, 2010 10:58:57

Laatste bericht van hier. Want jullie vertrekken terug huiswaarts.

Puntjes: zona?

Posted by Els Thu, December 09, 2010 10:39:38

Ben helemaal bijgelezen, leuke dingen gedaan zeg, en prachtige foto's ook ! Ge weet toch dat ge ons hier allemaal jaloers maakt hé ? Met de Cis zijn eerste snorkelervaringen heb ik goed gelachen, maar dan vooral omdat ik net hetzelfde voorhad ! Dat is wennen in het begin, maar oefening baart kunst ! Geniet nog voor 100 %, want de aanpassing hier zal weer groot zijn. Dit weekend iets zachter, maar volgende week terug berekoud ! Bye !!

Posted by Bianca (jerbia) Thu, December 09, 2010 09:35:01

Zo, ik ben weer helemaal bijgelezen, wat een heerlijke vakantie hebben jullie!

Ik vind dat je op die ene foto wel heel erg dicht bij de alligator staat hoor! Dat zou ik echt niet durven, brrrrrr. Hoe hard kunnen die beesten lopen eigenlijk ;)

Wat gek dat Cis die puntjes op zijn been heeft :s Ik zou het wel even in de gaten houden.

De hotelkamers die jullie hebben zien er super uit! Wat een uitvinding is dat Priceline hè.

Heel veel plezier met shoppen vandaag!

Groetjes Bianca

Posted by Frakke Thu, December 09, 2010 06:49:39

Veel shopplezier en blijft maar ginder,want hier heeft het weer gesneeuwd en volgende week terug ijskoud.

Koude groeten vanuit wit Vorselaar