Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

souvenir van de everglades...

PlanningPosted by Carine Fri, December 10, 2010 05:49:36
Zoals ik gisteren al schreef had cis rode puntjes op zn been, die ook aan het zweren waren. Ik vroeg me al af of het geen slangebeet was. Met het cachen was hij wel meerdere keren de 'swamps' ingekropen om de cache te pakken. Hij vond het maar overdreven, ik was er niks gerust in. Ik wilde 's avonds laat nog naar spoed, maar het was allemaal niks zei hij. Hij voelde zich wel niet super, maar was niet ziek zei hij. Ik zag me al 's nachts wakker worden met een dode naast mij :) Ik heb nogal wat dramatische fantasie op zo'n momenten. Uiteindelijk heb ik wel goed geslapen. De volgende dag was het rond de 'puntjes' rood en opgezwollen. Uit de puntjes zelf kwam er etter. Hij voelde zich niet optimaal maar twas allemaal niet zo erg. Jaja, wij naar de sawgrass mills. En ikke zagen :) Hij werd dan toch zelf ongerust. Had ook geen verklaring voor die puntjes. In de mall gevraagd naar een dokter en die mevrouw wees ons de weg naar een clinic een beetje verder, zelfs te voet te doen.

Wij naar daar.

De dokter was een echte macho. De verpleegster was heel lief. We moesten wel direct betalen, er was nog niets gebeurd behalve ons ingeschreven. 89 dollar. Dat viel uiteindelijk nog mee. Ik had al bedragen van een paar honderd dollar in gedachten.

Enfin, met de verpleegster mee. Een hoop vragen beantwoorden, koorts meten (geen) bloeddruk meten (9/6 is wel weinig).

Dan de dokter erbij. Yep, een slangebeet.

Gezien de symptomen gelukkig geen giftige anders was hij binnen de 24 uur zwaar ziek geworden. En die waren bijna om dus dat was ok :)

Wat een opluchting.

Terug naar de mall en hij heeft zijn slangebeet al shoppend verwerkt met een short, drie truien, drie T shirts en handschoenen. Met de in het begin van de vakantie gekochte twee paar schoenen heeft hij een heel setje.

En morgenvroeg beginnen we aan onze 27 uur durende terugreis.

Maar nu nog effe doen alsof het huis niet bestaat :)


America, We come back :)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by MattRob (Robert-Jan) Fri, December 10, 2010 23:08:48

Wauw, toch wel heavy ... Gelukkig niets ernstig. Wat zijn de dagen voorbij gevlogen zeg ! Hele goede terugvlucht !

Posted by Marjan Fri, December 10, 2010 07:16:30

Tjeminee zeg, dat is niet niks een slangenbeet. Hij is de eerste van wie ik hoor dat iemand gebeten is door een slang in Amerika. Poeh, als je dat op het forum zet dat dat komt door het cachen, wil misschien niemand meer. Gelukkig is het goed afgelopen en was het geen giftige slang.

Heeft Cis er dan niks van gemerkt dat hij gebeten is? Ik kan me er niets bij voorstellen hoe dat moet zijn een slangenbeet. Ik elk geval heeft hij (en jij) zich mooi af kunnen reageren met al die nieuwe aankopen....;-)

He Carine, nu nog niet teveel aan dat huizengedoe denken he. Geniet nog even lekker na van een mooie vakantie die jullie hard nodig hadden. En dat je terug wil snap ik. Ik ook!!! We moesten maar eens samen kunnen gaan, maar dat zal wel een droom blijven.

Goede reis en tot horens.

Liefs Marjan

Posted by Frakke Fri, December 10, 2010 05:57:37

En hoe is het met die slang,ha,ha,?

Veilige terugreis gewenst en welkom terug in ons rot weer landje