Ontstressen in Miami

Ontstressen in Miami

Naples - Fort Myers

PlanningPosted by Carine Tue, December 07, 2010 05:28:02

Foto's van gisteren zijn online gezet.

Vanmorgen in Naples vertrokken. Omdat we gisteren lang film gekeken hebben was het vrij laat. Maar er stonden alleen relaxte dingen op het programma, dus we hadden tijd genoeg. We reden langs de kustweg naar Fort Myers.Voor de rich and famous : deze dus


Voor hen hebben ze hier in Amerika dit :

En let op : dit is niet zomaar een WC voor honden maar een heel park met eigen strand !

Onderweg deden we het lovers key state park aan. Mooi park aan het strand. Ik heb er verschillende mooie schelpen gevonden en we zagen ook rare karkassen. Uiteindelijk vonden we de eigenaar : een soort rog met staart :) Denken we toch. Kijk zelf.


Zouden deze boven en onderkant in het levend dit geven?

We hebben er de boardwalk gewandeld , een niet lekker ijsje gegeten en verder naar Fort Myers. Daar aangekomen beslisten we ineens door te rijden naar Sanibel en Captiva. Een eiland, eigenlijk twee, die bereikbaar zijn via een tolbrug. Ondertussen was het T shirt-weer gedaan want er stond een behoorlijk koude wind.Onze gevoerde wallmart sweater kwam behoorlijk van pas. Ook de zon verdween achter de wolken en dat was wel spijtig want zo'n eiland met witte stranden heeft toch pas echt sfeer bij een stralende zon. We zijn helemaal doorgereden tot het uiterste punt. Bij deze hebben we een nieuwe zee op ons lijstje staan : de golf van Mexico :)

Al cachend kwamen we uit bij een klein kerkhofje. Mooi hoe de zerkjes versierd worden met schelpen, het symbool van dit eiland.


Zonsondergang ging de mist in door de bewolking maar het was toch veel te koud dus we waren blij dat we naar ons hotel doorreden. En daar hadden we een leuke surprise.

Via priceline had ik dit hotel gewonnen voor maar 50 dollar per nacht :

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by MattRob Tue, December 07, 2010 23:17:34

Is volgens mij karkas van een krab, niet van een rog ! Doggy beach zijn wij ook geweest, ik begreep toen een van de weinige stranden waar honden (los) mogen. En dat priceline is toch geweldig zeg, wat een kamer !

Posted by Elke Tue, December 07, 2010 17:27:11

Volgens mij is dat karkas niet van een rog, maar van een degenkrab. En dat diertje van gisteren lijkt inderdaad erg op een eekhoorn. Maar er zijn daar heel wat verschillende varianten van, heb ik hier al gemerkt. Dus misschien is dit ook een variant? Leuk hotelkamertje!

Posted by Ini Tue, December 07, 2010 12:50:31

Zie ze daar staan aan haar amerikaanse ijskast....kan ze niet missen he :-)

Cis, chapeau voor de schitterende foto's !

Hier verder geen nieuws, geen kroko's te zien, noppes, enkel stapels werk.

See you later !

Posted by gust Tue, December 07, 2010 07:01:06

waaaauw.

Met zoveel moois moet het toch tegenvallen om terug naar huis te moeten.