New York 2011

New York 2011

Dag 4

New York 2011Posted by Carine Sun, August 28, 2011 16:23:06
We hebben het ergste deel van de storm achter de rug en zijn ongedeerd! We hebben ongelooflijk veel geluk gehad!! Ook indrukwekkend is de goede regeling in de stad new York. Een pluim voor de stad! We hebben een unieke ervaring gehad hier in NY. We zijn twee vakantiedagen verloren maar hebben er een unieke ervaring bij. Spijtig genoeg ook de ongerustheid, maar vanaf nu kunnen we echt genieten. Misschien nog wat langer want hoe het nu met onze terugvlucht gaat is nog af te wachten. Er moeten veel mensen weg/aankomen die al twee dagen wachten. Maar dat zijn geen rampen. Binnen enkele uren verwachten we terug buiten te kunnen. Alles is wel gesloten, de stad nog dood, maar we zullen terug een frisse neus kunnen halen :-)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by marjan Sun, August 28, 2011 20:05:26

He, eindelijk heb ik jullie gevonden. Iemand zette deze link op het forum

Ben helemaal bijgelezen maar vooral ben ik blij dat alles goed is afgelopen met de storm. Wat een consternatie en spanning. Maar zoals je zegt: jullie zijn een ervaring rijker.

Die I-pad en I-phone van Cis ben ik toch jaloers op! Wil ik ook zo graag hebben.

Geniet nu nog maar verder van NY en ik hou jullie nu in de gaten.

Groetjes Marjan

Posted by Theo Coppers Sun, August 28, 2011 16:43:16

tcoppers van AA-forum. Het zal ook een heel angstaanjagend ervaring zijn geweest Carine. Ik hoop dat snel de zon weer schijnt en jullie weer kunnen genieten. Groet Theo