Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

Spijtig

marathonPosted by cis Sat, January 31, 2015 12:10:33
Spijtig want : vorige week de natuurlopen van lier niet meegelopen wegens sneeuw en toch een beteke schrik om stukken te maken.
Ook spijtig want : gisteren van Carine te horen gekregen dat ze nog altijd aan’t sukkelen is met mijnheer doctor en madam kinesist en dat ze het eigenlijk niet meer haalbaar ziet om haar training op een fatsoenlijke manier af te werken. Voor details kan je bij haarzelf wel terecht, maar ik vrees dat ze niet meer op haar beslissing gaat terugkomen. Ni goe en ni plezant. En heel spijtig …
Ook een klein beetje spijtig : vandemorgen ging ik er 20 doen, den eerste keer sinds den halve in Brussel dat ik boven de 18 zou gaan. Helemaal niet voorbereid, gisterenavond nog rap ne weg uitgestippeld voor ik ging slapen … Vandemorgen half 8 ging de wakkermaker, elkes buiten gekeken, alles onder de sneeuw … shit, ik kan da toch weer ni uitstellen … toch de wekker maar een uurtje later gezet, maar toen die opnieuw afliep lag die sneeuw er natuurlijk nog. Ben dan toch maar opgestaan en vertrokken. Ging redelijk goe, maar onderweg - spijtig - de verkeerde weg ingeslagen (wa wilde, alles onder de sneeuw, al die paddekes lijken op elkaar) en uiteindelijk 3 uur later thuisgekomen en 24 km gedaan. Nog altijd even traag maar wel zonder stukken :-)
En al die plezante dingen moet Carine nu gaan missen … Spijtig toch … misschien verandert ze nog van gedacht ?