Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

Dat is hier maar stillekes

marathonPosted by Carine Mon, January 05, 2015 10:26:39
Het is hier maar stillekes, daar gaan we eens verandering inbrengen :-)

Allereerst gelukkige nieuwjaar voor allemaal ! Dat 2015 een jaar met een succesvolle marathon mag worden !

Hebben jullie goeie voornemens gemaakt? Normaal doe ik daar niet aan maar dit jaar heb ik er toch twee gemaakt :-)
Eéntje ga ik niet verklappen, kwestie van niet TE veel gezichtsverlies te lijden. Als het lukt, merken jullie het wel. Als het niet lukt, merken jullie niks ;-)
Het andere is bewust ecologischer en energiezuiniger gaan leven.
Dees jaar wil ik proberen dat om te zetten in daden ipv er alleen maar aan te denken :-)
Ik ben al begonnen met me aan te sluiten bij Velt. De serre staat klaar, al de tuinbedden liggen klaar en ik ga dit jaar bio zaden kopen . Chemicalien werden vorig jaar al niet gebruikt.
Wat elektriciteit betreft is het de bedoeling vooral 's avonds en in de weekends te wassen en drogen. Idem dito voor het afwasmachine. Het is nog geen routine (zou al rap zijn haha) maar 80% van de tijd lukt het me toch. De digibox en TV gaan 's avonds helemaal uit ipv op stand by. Ik heb ingetekend op een groepsaankoop zodat we groene energie hebben en lage prijs.
En ja, ik ga nog een stappeke verder door de douchegels te vervangen door nen echte klot zeep. Er werd hier nogal bedenkelijk gekeken toen ik da voorstelde maar ze zijn bereid dat te proberen :-)
We waren ok al vrij goe bezig zenne. Het restafval moeten we maar ene keer per maand buiten zetten. WC's, wasmachine en buitenkranen zitten al op putwater. En voor de chauffage moeten we maar 50 euro per maand betalen.

Maar we gaan proberen der toch nog wa meer op te letten. Vind ik zelf een heel goei voornemen :-)

Ons gezin is ondertussen ook uitgebreid. We hebben een wilde kat een nieuwe thuis gegeven. Ondertussen is ze al volledig geïntegreerd. Salon en tafelstoelen gaan nog wa langer versleten moeten blijven staan. Eerst moet de kattenpubertijd voorbij zijn want er zijn weeral heel wat krassen bijgekomen :-)

En nog een uitbreiding ! We hebben een Aziatische dochter financieel geadopteerd ! Het is de bedoeling haar ooit te gaan bezoeken. Beetje egoïstisch ook want dan is er ineens een reden om nog eens op reis te gaan ;-)

En om het jaar helemaal goed in te zetten hebben we onze vakantie voor augustus gisteren geboekt ! Een beetje egoïsme mag ook nog wel :-)

Enfin, we zijn er helemaal klaar voor om 2015 met goeie voornemens en goeie daden te beginnen.
Mag ook wel want 2014 is voor mij geëindigd met een abonnement op het ziekenhuis. Hopelijk zijn we daar nu vanaf !

Nu ben ik benieuwd naar jullie voornemens voor 2015. Zeg nu ni da gelle der geen gemaakt hebt he !