Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

Nei ist veur echt

marathonPosted by Annie Tue, January 06, 2015 10:48:38
Goede middag lieve kijkbuiskinderen,
Eerst natuurlijk mijn beste wensen voor 2015 aan alle inwoners van het grote SushiRuns dierenbos.
Dit bericht is bedoeld om iedereen efkens wakker te schudden ( moesten ze nog ni wakker zijn!) want vanaf deze week ist veur echt! tis gedaan met spelen , met een beetje loslooprondjes, af en toe een training overslagen omdat het regent, te glad is, te koud is, het snot uit je neus loopt etc etc YEP vanaf deze week moet er met een ijzeren discipline getraind worden.
Ik heb als nieuwjaarswensen van mijne kozze zijn trainingsschema van december doorgekregen en dat deed me deugd! hij komt op een trainingsgemiddelde van 3 per week wat in de aanloop van het echte werk ni slecht is maar vanaf nu moet die frequentie opgedreven worden en moet er 4 keer per week getraind worden, zonder pardon.
Ook mijn ventje haalt een trainingsgemiddelde van 3.5 per week dus ook hij moet aan de 4 komen.
De rest van de bende heb ik geen zicht op, maar zoals ik vernam tijdens het laatste etentje zal het bij de Luc niet aan frequentie ontbreken ( als zijn voetbeentje ni te raar doet), de 2 andere ladies kennende die zullen ook wel goe bezig zijn ( ook al zeggen ze van ni).
Met andere woorden, ik hoop dat de Spirit High is bij de lopers , dat ze er met volle goesting tegenaan gaan zodat ze in Parijs schitteren en eindelijk Parijs de naam Lichtstad waardig is.


SushiRuns vanaf nei veur echt!!