Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

Tis nie eerlijk

marathonPosted by Annie Tue, January 13, 2015 10:48:48

Efkens mijn beklag doen,
In wa veu ne wereld leven we nei............. zo oneerlijk.
Ik zit hie in Moskou in de sneeuw en mijn ventje zit in Zuid Afrika in de zon en hij heeft dan ook nog eens een rustweek qua lopen, maw hij kan volop weinen en deinen. Grrr en ik ben zeker dat hij dat daar volop ga doen :-( want ze hebben zogezegd een Global Manufacturing meeting waar da ze eens goe in de watten worden gelegd; kheb zo iets opgevangen van boottripke, Braai, wijn proeven.......... van de vergadering heb ik nog ni veul gehoord.
En ikke, braaf werken op den buro, door de sneeuw ploeteren van en naart hotel.
En da van die rustweek das toch ok wee toevallig hé? just deez week? mor ja ik ben zijne coach ni en heb dus niks te protecollen over zijn schema
Over schema's gesproken, hoe zit da met mijn team???
Zen er speciaal loopkes gepland?? zoals vorig jaar den halve marthon van Lier? mor hebde gelle iets meer exotisch gevonden deze keer? Laat is iets horen, ook wanneer da gelle elle 30 km op't schema staan hét, dan kan ik zien of dak dan ni met de vlo mee rij en bevoorrading en peptalk kan voorzien.
Want om eerlijk te zijn, tis vree stil bij de SushiRunners, vooral de ladies Sporty Spice en Sofie zen precies weer van de wereldbol gevallen.
Ok mutte we nog een resto zoeken om te vieren in Parijs, Luc trekte gij bij Stien nog eens aan haar oren? ze ging bij de vrouw van de Pirre vragen naar een adreske as ik me goe herinner is da gezegd de vorige keer bij ons thuis.
Dus algemene oproep, laat eens is weten qua trainingen zodat ik mss af en toe eens met de vlo kan meerijden, zodat ik toch nog een bitje bij de groep hoor ( snif snif snif , bitje zelfmedelijden mag ni?)
Allez nei weer terug aant werk, en euhh ventje............... daar aan den andere kant van de wereld, braaf zen hé!

SushiRuns Very Quietly