Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

20 km van Brussel

marathonPosted by cis Fri, March 20, 2015 21:02:31
Seg, efkes tussendoor, vanaf morgen 21/3 kunde inschrijven voor de 20 km van brussel op 31/5, iemand geïnteresseerd om mee te doen ?

Spijtig

marathonPosted by cis Sat, January 31, 2015 12:10:33
Spijtig want : vorige week de natuurlopen van lier niet meegelopen wegens sneeuw en toch een beteke schrik om stukken te maken.
Ook spijtig want : gisteren van Carine te horen gekregen dat ze nog altijd aan’t sukkelen is met mijnheer doctor en madam kinesist en dat ze het eigenlijk niet meer haalbaar ziet om haar training op een fatsoenlijke manier af te werken. Voor details kan je bij haarzelf wel terecht, maar ik vrees dat ze niet meer op haar beslissing gaat terugkomen. Ni goe en ni plezant. En heel spijtig …
Ook een klein beetje spijtig : vandemorgen ging ik er 20 doen, den eerste keer sinds den halve in Brussel dat ik boven de 18 zou gaan. Helemaal niet voorbereid, gisterenavond nog rap ne weg uitgestippeld voor ik ging slapen … Vandemorgen half 8 ging de wakkermaker, elkes buiten gekeken, alles onder de sneeuw … shit, ik kan da toch weer ni uitstellen … toch de wekker maar een uurtje later gezet, maar toen die opnieuw afliep lag die sneeuw er natuurlijk nog. Ben dan toch maar opgestaan en vertrokken. Ging redelijk goe, maar onderweg - spijtig - de verkeerde weg ingeslagen (wa wilde, alles onder de sneeuw, al die paddekes lijken op elkaar) en uiteindelijk 3 uur later thuisgekomen en 24 km gedaan. Nog altijd even traag maar wel zonder stukken :-)
En al die plezante dingen moet Carine nu gaan missen … Spijtig toch … misschien verandert ze nog van gedacht ?


natuurlopen van lier

marathonPosted by cis Sun, January 18, 2015 09:27:46
hey allemaal,

zoals al eerder gezegd zouden we toch graag enkele evenementen met onze aanwezigheid willen opfleuren, en wat er zeker in aanmerking komt en perfekt past in het schema zijn de natuurlopen van lier, waar we telkens nen halve kunnen lopen zodat we kunnen controleren of er nu al iemand rapper loopt dan de ronny.
Er zijn er nog twee die aanmerking komen en als ik medegeïnteresseerden vind zou ik ze allebei meepakken. De eerste is al volgende week zaterdag 24/1 om 13.30 u in de namiddag en de volgende is op 28/2 eveneens om 13.30 u.
Omdat er iemand het goei voorbeeld moet geven heb ik mezelf al maar ingeschreven voor nu zaterdag. (inschrijven kan online, dan krijg je een mail met betaalgegevens zodat je kan overschrijven). Alle informatie vind je hier

laten jullie iets weten ?

grtz
cis

Eindelijk gestart

marathonPosted by cis Wed, December 17, 2014 20:46:29
Tedju 't is al efkes geleden dat er hier nog iets gepost is... heeft van mijn kant dan toch vooral te maken met een "opstartprobleem" of zoiets. Ondertussen kan ik eindelijk zonder blikken of blozen zeggen da'k gestart ben met de training, en hoewel nog niet alles loopt zoals ik het graag zou willen, ik ben wat men noemt "gematigd positief" :-)

Vorige week toch goed gelopen, zaterdag met Sofie en Carine netjes onze 16 km afgewerkt en dat ging heel goe, Zondag herstlloopke zoals mijne coach da graag heeft, op de nuchtere maag enzovoort, compleet volgens 't boekske (oei boekske waarschijnlijk ook ni goe ? LOL). Vanmorgen intervaltraining om half zeven in de kou, op't eind nog op m'n bakkes gegaan net naast een bus vol schoolgaande jeugd, maar gelukkig trek ik me daar genen bal van aan, maar 't deed wel goe zeer. Maar keihard opgestaan en doorgegaan zoals de coach da graag ziet !

Morgenvroeg een duurloopke van ik weet nog niet hoelang, hangt af van't weer want da ziet er op deze moment ni echt tof uit (ik zit in den duits en 't is hier stillekesaan winter aan't worden). Maar ik moet eerlijk toegeven dat het onderzoek bij Nottebohm mij wel wat heeft opgeleverd, ik heb er echt gene spijt van, merci aan mijne coach, ge krijgt 3 kussen de volgende keer da'k u tegenkom.

En ik ben stillekesaan aan nieuw schoenen toe, da zal iet voor volgende week worden denkek, ook wel een plezant moment, da's toch altijd weer een hoofdstuk van een kleine duizend kilometer afsluiten, een beetje de bekroning op het werk ...

Trouwens, afgelopen weekend de Luc toevallig (smiley) tegengekomen op de kerstmarkt in Olen (toch een van de Olens, voor mij is da allemaal 'tzelfde maar ik weet dat niet iedereen er zo over denkt), en ja hoor , met de Luc nog alles in orde, hij loopt nog altijd ruim voldoende en hij ziet het nog helemaal zitten.
Daar hebben we trouwens vernomen dat er komende zaterdag in datzelfde olen een soort kerstkroegentocht plaatsvindt waar mijn madam en mezelf vinden dat we daar niet gemist kunnen worden, de Luc en zijn madam zijn ook van de partij, Annie en de Ronny zullen wellicht iets later komen (die zien mekaar de zaterdag terug na 2 weken, dus daar zal wellicht nog enkele uren stomende sex aan voorafgaan) ... nog kandidaten ??
De Patrick van Carine heeft het naar ik begrepen heb nog altijd niet begrepen, die blijft onder de 10 km lopen terwijl het dan pas echt plezant wordt, maar hij is nog jong he, da komt wel goe.

Voor de rest heb ik weinig te vertellen, als ik iets vergeten ben dan zal het niet belangrijk zijn.

Voor degenen die ongelijk hebben en er zaterdag niet bij zijn, toch alvast ne zalige kerst gewenst van ondergetekende.

grtz
cis

Start

marathonPosted by cis Sun, October 26, 2014 18:05:12
hey allemaal,

om zeker te zijn dat iedereen die wil meevolgen hier geraakt en kan aanmelden, graag efkes reageren dan ben ik zeker dat het werkt :-)