Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

Supporters

marathonPosted by Annie Tue, March 31, 2015 08:54:23
Om efkens de supporters op hun gemak te stellen, mijn ventje is aant bepalen waar we als supporters best gaan staan, rekening houdend met de vooropgestelde snelheden van de lopers.
Dus no worries, hij gaat die zaterdag ons een plan geven waar , met welke metro etc we tot het supporter punt kunnen komen en wanneer bv Stien moet versassen naar het volgende punt zodat ze Luc nog een tweede keer kan zien en eventueel drinken kan aanreiken. en waar ik ga inspringen om met mijne Kozze de laatste 10 km te lopen
Ja ja ja , het kort af voor iedereen, ik kijk er naar uit!! jullie ook ??

Voeding de laatste week

marathonPosted by Annie Tue, March 31, 2015 08:47:28

Om toch nog efkens de voeding van de laatste week toe te lichten.

Marathon lopers

Om jullie volledig goe voor te bereiden op de big run nog volgende zaken in gedachten houden, we gaan eerst de spieren/pezen uithongeren, leeg maken zodat we die dan daarna met niks anders dan koolhydraten kunnen stapelen en we hopen de dag van de marathon zo lang mogelijk op die reserve te kunnen lopen

Maandag, dinsdag en woensdag zijn het eiwitrijke en koolhydrate vrije dagen; wat wil da zeggen, zoveel mogelijk eiwitten eten= spek met eieren,, vis, kip , rood vlees, groentes, yoghurt , platte kaas, melk maar GEEN brood, pasta, rijst, aardappelen en suikers dus ni teveel fruit en zeker geen bananen

Donderdag, vrjidag en zaterdag mogen we dan à volonté koolhydraten eten, liefst de goeie dit wil zeggen muesli, brood, pasta, rijst, noten, rozijnen, abrikozen, muesli repen, sultana's, bananen en af en toe chocolade maar vermijd vetten dus gene frit, kroketten, hamburgers , ijsjes etc

D day:

2 uur voor start een ontbijt met pannekoeken ( sommige van onze loopclub nemen een pakske kant en klare pannekoeken van den delhaize of zoiets mee en eten dat tijdens het ontbijt in het hotel met honing en confituur) , wit brood ( geen granen brood ) , confituur, honing, bananen, chocolade, muesli, Corn flakes, rice krispies, honey pops, peperkoek etc

drink sportdrank ( met koolhydraten ), zeker ook een fleske meenemen naar de start terwijl je staat te wachteN

en dan tijdens de loop heeft hopelijks iedereen voor zichzelf uitgemaakt of het bananen, abrikozen zullen zijn of gels of een combinatie en als je sportdrank wil drinken dan moete de supporters ons dit aanreiken terwijl we voorbij snellen

Als je last hebt van tijdens het lopen te moeten kakken, dan nog volgende richtlijnen voor zaterdag en zondag, dus alleen voor die die daar last van hebben!!

Zaterdag/

Enkel ’s morgens nog een banaan.

Die dag geen groenten en fruit eten (ook geen fruitsap!!), dus ook geen confituur met pitjes

Wel witte toast met gelei of luikse siroop

Drinkyoghourt (geen yoghourt met fruit)

Corn flakes, rice krispies, honey pops

Magere melk

Rijstkoeken, boudoirs, letterkoekjes, vitabis

Pudding, rijstpap

Zaterdag avond: Pastaparty : enkel pasta met magere saus : zeker geen groenten, wel lichte tomatensaus zonder ajuin

D-day :

Min. 3u op voorhand licht ontbijt : toast met gelei, rice krispies, honey pops,..

Geen fruitsap!!

0.5l dorstlesser (met koolhydraten) drinken per uur dat ge zult lopen op de marathon.

tijdens de loop: geen bananen, geen peperkoek, geen gedroogd fruit en dit dus vervangen door gels

Per gel dat we gebruiken : 500ml dorstlesser vervangen door water

Mor as ge nen andere boek vastpakt zullen daar zeker weer andere dingen instaan maar dit is wat wij de laatste 7 jaar gedaan hebben

wij zijn goe bezig...

marathonPosted by Annie Tue, March 24, 2015 06:08:01
Yep lieve kijkbuiskinderen
We zen goe bezig!! ik heb zaterdag via de fabelskrant van het grote dierenbos vernomen dat mijne Kozze helemaal alleen zijn 30km heeft afgemaald en dat hij er op't einde een goei gevoel aan over gehouden heeft! Keigoe, das karakater kweken, hij is er helemaal klaar voor.
En ook mijn ventje heeft op zondag zijn 30km gedaan en ook hij was content, de snelheid was zoals hij wou en hij is ook thuis gekomen met een goei gevoel.
Wow wow wow.
Ik hoop dat het bij de Luc van't zelfde is?? ook alles goe??
Ja mannen, de laatste rechte lijn naar de start is getrokken, nog heel efkens en ge kunt Parijs doen schitteren als nooit tevoren en wij als supporters kunnen Parijs doen klinken als nooit tevoren, ze gaan het geweten hebben dat de kempen op bezoek is.
Ik wil alleen mor zeggen dat heel fier ben op mijn team en kei jaloers dak ook ni mee kan naar de start.
Nu alle 3 nog efkens tanden bijten, nog braag die laatste trainings weken afwerken, op je voeding letten de week voor de marathon!! en dan YES WE DID!!

Sushi Runs!!

The Coach

In THE running

marathonPosted by Annie Sat, March 14, 2015 19:50:34
Dag lieve kijkbuiskinderen, Omdat mijn ventje deze morgen den battle tegen zijn eigen heeft gewonnen op ne loopband in een hotel in Baltimore na 24km en omda mijne kozze braaf 2 uur gelopen heeft in weer en wind , heb ik deze avond ook terug mijn loopschoenen aangetrokken. Kwist bekan al ni mer hoe dak ze moest aandoen. En ik heb 6 km gelopen !! Mijn skiknie heeft zich ni laten voelen, en voor de rest buiten asem, hijgen gelek een pjeid,mor heb ze gedaan. Er is nog werk aan de winkel wil ik de Cis zijne bunny zijn in Paris. Mor de kop is eraf en ik zint weer helemaal zitten. Merci ventje en Cis om me ne boost te geven. Shushi Runs ok in Olen

I am back!!!!!!!!

marathonPosted by Annie Tue, February 17, 2015 12:26:40
Yep, Ik ben er terug om jullie een beetje op te jagen, te motiveren, te soigneren en vooral om mee af te tellen naar den Big Day of moet da zijn Le Grand Jour?? ahh wieee nous mutte parlaree Français wie wie..
Ik heb in mijn afwezigheid zo het één en ander zien passeren op den mail en op den blog en sommige zaken hebben me droef gestemd.
Vree spijitig dat Spicy Sport ( Carine D. voor de niet ingewijden) forfait heeft moeten geven omwille van een blessure............... doeme doeme toch. Ik hoop dat het nu al weer een beetje beter gaat en dat ze toch nog haar wekelijkse trainingen met haar club kan doen
Ok vree spijtig dat Sofie heeft afgehaakt, tja ik weet heel goed wat het is om in den donkere alleen te trainen, das ni altijd leuk. Maar wie weet in't najaar Amsterdam of Valencia???
De Luc heeft een hulpkreet gelanceerd ivm blessures maar de slimste van ons 2 ( das de ronny voor diegene die da ni doorhebben) heeft hier al op geantwoord want ja mijn advies is zoals Carine correct opmerkte "Gaan met die Banaan" of beter "Aller avec le banane"
De tweede oproep van de Luc ivm Het restaurant, ga ik graag ter harte nemen........ dus dit wordt vervolgd.
Mijne kozze heeft braaf zijn schema van januari doorgestuurd, hij is goe bezig maar .......... de loopfrequentie kan nog altijd beter. :-) tja ne coach moet streng maar rechtvaardig zijn
Mijn ventje heeft vorige 1.5 week gene meter gelopen dus die moet vanaf vandaag een tandje bijsteken.
Maw 3 heren, tis aan jullie om de eer van de SushiRunners te verdedigen in Parijs!!

en ikzelf .......... ik heb het voornemen om vanaf vandaag 4 keer in de week op mijne crosstrainer te kruipen en me zo klaar te stomen om , indien de Cis da zie zitten, een 15tal km met hem mee te lopen in Parijs als steun en toeverlaat ahum ahum. Zo heb ik eindelijk nog eens een doel en kan ik me hopelijks oppeppen om weer te gaan sporten.

en dan heel belangrijke mededeling: het etentje op 14 maart bij ons thuis kan niet doorgaan!!! mijn ventje zit dan in de vlieger op weg naar de chinezekes. Enige datum dat nog kan voor ons voor Parijs is 7 maart. Laten jullie weten of dit voor jullie past via blog of mail???? Indien enkel de 14de past dan kunnen we natuurlijk ook ergens gaan eten dan ga ik wel alleen mee. Ik hoor of lees het wel.

en als laatste Sushi Runs!!!

Tis nie eerlijk

marathonPosted by Annie Tue, January 13, 2015 10:48:48

Efkens mijn beklag doen,
In wa veu ne wereld leven we nei............. zo oneerlijk.
Ik zit hie in Moskou in de sneeuw en mijn ventje zit in Zuid Afrika in de zon en hij heeft dan ook nog eens een rustweek qua lopen, maw hij kan volop weinen en deinen. Grrr en ik ben zeker dat hij dat daar volop ga doen :-( want ze hebben zogezegd een Global Manufacturing meeting waar da ze eens goe in de watten worden gelegd; kheb zo iets opgevangen van boottripke, Braai, wijn proeven.......... van de vergadering heb ik nog ni veul gehoord.
En ikke, braaf werken op den buro, door de sneeuw ploeteren van en naart hotel.
En da van die rustweek das toch ok wee toevallig hé? just deez week? mor ja ik ben zijne coach ni en heb dus niks te protecollen over zijn schema
Over schema's gesproken, hoe zit da met mijn team???
Zen er speciaal loopkes gepland?? zoals vorig jaar den halve marthon van Lier? mor hebde gelle iets meer exotisch gevonden deze keer? Laat is iets horen, ook wanneer da gelle elle 30 km op't schema staan hét, dan kan ik zien of dak dan ni met de vlo mee rij en bevoorrading en peptalk kan voorzien.
Want om eerlijk te zijn, tis vree stil bij de SushiRunners, vooral de ladies Sporty Spice en Sofie zen precies weer van de wereldbol gevallen.
Ok mutte we nog een resto zoeken om te vieren in Parijs, Luc trekte gij bij Stien nog eens aan haar oren? ze ging bij de vrouw van de Pirre vragen naar een adreske as ik me goe herinner is da gezegd de vorige keer bij ons thuis.
Dus algemene oproep, laat eens is weten qua trainingen zodat ik mss af en toe eens met de vlo kan meerijden, zodat ik toch nog een bitje bij de groep hoor ( snif snif snif , bitje zelfmedelijden mag ni?)
Allez nei weer terug aant werk, en euhh ventje............... daar aan den andere kant van de wereld, braaf zen hé!

SushiRuns Very Quietly

Nei ist veur echt

marathonPosted by Annie Tue, January 06, 2015 10:48:38
Goede middag lieve kijkbuiskinderen,
Eerst natuurlijk mijn beste wensen voor 2015 aan alle inwoners van het grote SushiRuns dierenbos.
Dit bericht is bedoeld om iedereen efkens wakker te schudden ( moesten ze nog ni wakker zijn!) want vanaf deze week ist veur echt! tis gedaan met spelen , met een beetje loslooprondjes, af en toe een training overslagen omdat het regent, te glad is, te koud is, het snot uit je neus loopt etc etc YEP vanaf deze week moet er met een ijzeren discipline getraind worden.
Ik heb als nieuwjaarswensen van mijne kozze zijn trainingsschema van december doorgekregen en dat deed me deugd! hij komt op een trainingsgemiddelde van 3 per week wat in de aanloop van het echte werk ni slecht is maar vanaf nu moet die frequentie opgedreven worden en moet er 4 keer per week getraind worden, zonder pardon.
Ook mijn ventje haalt een trainingsgemiddelde van 3.5 per week dus ook hij moet aan de 4 komen.
De rest van de bende heb ik geen zicht op, maar zoals ik vernam tijdens het laatste etentje zal het bij de Luc niet aan frequentie ontbreken ( als zijn voetbeentje ni te raar doet), de 2 andere ladies kennende die zullen ook wel goe bezig zijn ( ook al zeggen ze van ni).
Met andere woorden, ik hoop dat de Spirit High is bij de lopers , dat ze er met volle goesting tegenaan gaan zodat ze in Parijs schitteren en eindelijk Parijs de naam Lichtstad waardig is.


SushiRuns vanaf nei veur echt!!

De afrekening

marathonPosted by Annie Mon, November 24, 2014 13:53:19

Hoi Sushi Runners, supporters en sympatisanten, ( Carine, Cis, nodigen jullie Ingrid en Dirk ook uit op den blog dan kunnen ze ons volgen; ofwel moet je dit per email versturen )

We hebben er zaterdag van genoten, ik hoop jullie ook :-) ik kan weer een paar gerechtjes van mijn TODO list schrappen , mor gene paniek dieje lijst is nog heel lang, kga ni rap zonder inspiratie vallen !

Ik heb efkens mijn rekenmasjien bovengehaald en eens geteld wat onze uitspatting van zaterdag gekost heeft:het verdict 251.88€. Dit wil zeggen dat we nog 348,12 € in " kas " hebben voor een volgende vergadering.

Januari en Februari zijn voor ronny en mezelf al heel druk en hebben we vanalles aan de hand, 14 maart zou wel lukken, past dit voor jullie dan schrijven we het al in??

Luc, Stien, als jullie volgende keer bijleggen is da goed hoor, ge moet da geld ni overschrijven .

Heel belangrijk ............. Piet wat hebben we geleerd:
1) de Cis moet dringend beginnen
2) de Luc moet dringend minderen
3) Carine moet oppassen of ze word nen bodybuilder met al da gepower
4) Sofie is goe bezig ook al denkt ze van ni
5) de Patrick ging nooit lopen en doet er nu 10 op zijn sokken smorgens vroeg om 3.30u, maw in 2016 De Medoc is hem van de partij
6) mijn ventje is den beste

Mor vergeet vooral niet: SUSHI RUNS


Next »