Sushi Runs in Paris

Sushi Runs in Paris

I am back!!!!!!!!

marathonPosted by Annie Tue, February 17, 2015 12:26:40
Yep, Ik ben er terug om jullie een beetje op te jagen, te motiveren, te soigneren en vooral om mee af te tellen naar den Big Day of moet da zijn Le Grand Jour?? ahh wieee nous mutte parlaree Français wie wie..
Ik heb in mijn afwezigheid zo het één en ander zien passeren op den mail en op den blog en sommige zaken hebben me droef gestemd.
Vree spijitig dat Spicy Sport ( Carine D. voor de niet ingewijden) forfait heeft moeten geven omwille van een blessure............... doeme doeme toch. Ik hoop dat het nu al weer een beetje beter gaat en dat ze toch nog haar wekelijkse trainingen met haar club kan doen
Ok vree spijtig dat Sofie heeft afgehaakt, tja ik weet heel goed wat het is om in den donkere alleen te trainen, das ni altijd leuk. Maar wie weet in't najaar Amsterdam of Valencia???
De Luc heeft een hulpkreet gelanceerd ivm blessures maar de slimste van ons 2 ( das de ronny voor diegene die da ni doorhebben) heeft hier al op geantwoord want ja mijn advies is zoals Carine correct opmerkte "Gaan met die Banaan" of beter "Aller avec le banane"
De tweede oproep van de Luc ivm Het restaurant, ga ik graag ter harte nemen........ dus dit wordt vervolgd.
Mijne kozze heeft braaf zijn schema van januari doorgestuurd, hij is goe bezig maar .......... de loopfrequentie kan nog altijd beter. :-) tja ne coach moet streng maar rechtvaardig zijn
Mijn ventje heeft vorige 1.5 week gene meter gelopen dus die moet vanaf vandaag een tandje bijsteken.
Maw 3 heren, tis aan jullie om de eer van de SushiRunners te verdedigen in Parijs!!

en ikzelf .......... ik heb het voornemen om vanaf vandaag 4 keer in de week op mijne crosstrainer te kruipen en me zo klaar te stomen om , indien de Cis da zie zitten, een 15tal km met hem mee te lopen in Parijs als steun en toeverlaat ahum ahum. Zo heb ik eindelijk nog eens een doel en kan ik me hopelijks oppeppen om weer te gaan sporten.

en dan heel belangrijke mededeling: het etentje op 14 maart bij ons thuis kan niet doorgaan!!! mijn ventje zit dan in de vlieger op weg naar de chinezekes. Enige datum dat nog kan voor ons voor Parijs is 7 maart. Laten jullie weten of dit voor jullie past via blog of mail???? Indien enkel de 14de past dan kunnen we natuurlijk ook ergens gaan eten dan ga ik wel alleen mee. Ik hoor of lees het wel.

en als laatste Sushi Runs!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Luc Tue, February 17, 2015 20:36:33

Jaat, zie weer de silver lining;-)! Ook gene weg terug he Carine..eens het huis gehuurd is het lot bezegeld, lopen of nie...en dan wordt da lopen begot!! A&R; merci pour votre avis, doe nog zeer maar aller avec la banane! Voor ons is de 7de maart ok, moet wel mijn plan om de 8ste mijn 32km te lopen aanpassen, of enkel water drinken ma da wordt een probleem denk;-) schönen Gruß aus Neuburg a/d Kammel

Posted by cis Tue, February 17, 2015 19:53:57

hehe ge moogt gerust zijn dakik da zeker zie zitten !!! ik stuur morgen mijne lijst wel door, maar ge zult zien dat er nog veel ruimte is om aan te passen :-)
ik weet dak nog een paar tandjes moet bijzetten maar ik zie het weeral een beetje beter zitten nu dus da komt wel in orde :-)
en ik ben ok wel een beteke blij da de ronny 1,5 week ni gelopen heeft, da maakt mijn kansen om hem voorbij te steken weeral een stukske groter ;-)
Sushi will run !

Posted by Carine Tue, February 17, 2015 13:00:28

Das kei lief Annie ! Ik weet zeker dat hij dat ZEKER ziet zitten. Hij maakt zich wel wat zorgen om zijn doorzettingsvermogen op het einde.

Verder hebben we bijna een huis !!!!
Ziet er super uit !!

En we hebben de zaterdag de Luc gezien en die ziet het weer helemaal zitten. Houen zo he Luc !!