USA2012

USA2012

Voor de achtste keer naar Amerika

VakantiePosted by Carine Sun, August 26, 2012 11:44:21
Ondertussen hebben we na zeven keer vliegen genoeg miles om 'gratis' te vliegen. Gratis betekent dat we maar 85 dollar en 110.000 miles kwijt zijn voor ons tweetjes. Ondanks dat de dollar hoog staat voor ons is dat toch nog maar 67 euro.

Gezien onze miles midden volgend jaar vervallen 'moesten ' we dus gaan ;-)

De planning van hoe en waar heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Oorspronkelijk gingen we naar Yellowstone. Daar zijn we nog niet geweest. Toch bleef Utah trekken en om de één of andere reden lukte het plannen van de reis niet. Welke route ik ook uitstippelde, ik was e rniet tevreden van.

Uiteindelijk de knoop doorgehakt, en ja, alhoewel we er al een keer of vijf geweest zijn, toch weer utah. Niet goed voor ons 'aantal staten bezocht', maar het is daar zo mooi, ik ben een echt woestijnmens en vooral het is daar nog heerlijk warm. Yellowstone heeft in september al vrij koude nachten.

We vetrekken vanaf Zaventem op 2 september en arriveren terug in B op 20 september. Wel vliegen weer met united (miles weet je ;-) ).

Onze route gaat als volgt : Las Vegas - Valley of fire - Kanab - Escalante - Torrey - Moab - Ouray - ? - ? - Las Vegas.

De laatste drie overnachtingen hebben we niet gepland. Die zien we ter plekke wel.

Deze vakantie staat in het teken van dirt roads rijden. Bidden dus voor goed weer, want anders moeten we alternatieven zoeken.