USA2012

USA2012

Green River - Moab

VakantiePosted by Carine Sat, September 08, 2012 06:12:44
Gisteravond zijn we nog iets gaan eten in het dichtstbijzijnde "family restaurant", waar we eerst nog een half uurtje mochten aanschuiven voor we een plaatsje kregen en waar de kwaliteit van de ons voorgeschotelde voedingsstoffen te wensen over liet. Carine had rosbief besteld dat meer weg had van soepvlees ( wat ze ook netjes heeft laten staan ) en ikzelf ne sirloin steak zonder smaak whatsoever. Tegenvaller dus, volgende keer zal het wel weer nen burger worden vrees ik ...

Vanmorgen was het toch al iets later dat we wakker werden, de eerste keer dat we een kamer met ontbijt hadden, maar dat hebben we aan onze neus zien voorbijgaan ( ontbijt werd geserveerd van 6 tot 9 en 't was al na negenen toen we onze kamer uitkwamen).

De rit ging naar Thompson Springs, maar om de freeway te vermijden kozen we dan toch maar voor een binnenweggetje, dat zelfs geen naam had maar uiteindelijk, zonder dat dat de bedoeling was want we hebben toch ergens de verkeerde afslag genomen, uitmondde in de Thompson Pass, zeer mooi ritje maar bleek toch meer iets voor nen echte 4WD te zijn. Maar dankzij de ongeƫvenaarde vakkennis en stuurcontrole van ondergetekende werd het parcours feilloos afgelegd smiley.

Nu nog een verkorte versie van het verslag dat ik netjes had geschreven en bewaard, maar blijkbaar is er onderweg toch iets misgelopen want na publicatie bleef er alleen het bovenstaande stukje over en ik heb geen zin om opnieuw te beginnensmiley.

Dus uiteindelijk toch in Thompson Springs aangekomen, vandaar de Thompson Canyon tot het einde uitgereden, onderweg gestopt bij muurtekeningen van de indiaantjes van vroeger, bij een kerkhofje en bij het verlaten dorpje Sego, waart een van de vorige bewoners zijnen auto was vergeten.

Daarna verder richting Moab, waar we 5 nachten blijven. Huisje is dik in orde, details zal Carine morgen wel geven.

ben moe, ga slapen.

zonnige groetjes

cis