USA2012

USA2012

korte update

VakantiePosted by Carine Fri, September 14, 2012 18:21:37
Het internet valt hier continu uit dus effe een reactie

Valley of the gods gereden.

Blue canyon tot op 13,2 mile want daar was de weg weggespoeld zucht. We hebben m dus zien liggen, maar niet de bodem. En twee miles enkel op de middag was geen optie voor mij.

Coalmine canyon OK.

Balanced rock ok.

Nu in Page.

Na info gevraagd : Cottonwood nog steeds gat van 15 feet in.

Smockey mountain één natte klei. Enkel met echte 4X4 en dan nog.

Over smithsonian backway weet niemand iets precies dus die proberen we gewoon.

Ben er even opstandig over geweest, maar dat is alweer over ;-)

Na de zondvloed in Vegas en St. George , de regen in de hele Zuid utah regio met bijhorende temp daling is het nu terug schitterend weer en stikkewarm.

@ Kalaman : het is heel belangrijd dat je de combs wash road 's avonds rijdt mbt de lichtinval in de canyon. Anders zit je in de schaduw. Het is n leuke dirt road maar geen sm mount nivo . Maar die heb je al gedaan.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kalaman Fri, September 14, 2012 23:53:13

Verdorie, Carine, wat n pech toch met het weer :-( Hopelijk kunnen jullie nog de Smithsonian doen. Maar kunnen jullie ze in de juiste richting rijden? Van Z naar N en liefst in de late namiddag zodat je de ganse tijd op de zon-verlichte Zion-torens kijkt. Zie anders nog eens naar onze video van deze dag (Youtube kanaal Sandbox2ofcrysis). Bedankt alvast voor de tip voor de Combs Wash, morgen weeral puzzelen op Google maps :-). Veel plezier nog en we duimen !