USA2012

USA2012

Moab-Moab

VakantiePosted by Carine Sun, September 09, 2012 07:33:58
Hehe, vandaag een dagje rust.

Dat begon al met uitslapen. Wat in concreto betekent dat Cis om half 10 uit zn bed kwam en ik tegen de middag ;-) Maar wat deed dat deugd, slapen in een goed bed.

We zijn allebei zo tevreden over ons huisje. Het is echt perfect in orde en eigenljk toch een verademing na de boktorren ;-)

We hebben twee slaapkamers en twee badkamers. Nu goed, we mogen er van elk maar ééntje gebruiken omdat ik korting heb kunnen afdingen omdat we maar met twee zijn. In ruil hebben we beloofd de tweede kamers niet te gebruiken. Wat ook helemaal niet nodig is!

Een luxe echte Amerikaanse ijskast die nog meer wow is dan de onze ;-) Een eigen terras, een volledig ingerichte keuken, mooi en degelijk salon, grote TV, DVD, radio, internet, etc. We genieten ervan!

Een stuk in de namiddag en we moesten toch iets gaan doen, want trop is trop. Ik heb een deel caches geladen en we vertrokken op geocachetoer in het dorp. Die toer eindigde op een terras in het dorp. Naast ons een kliek Belgen van Wijnegem en omstreken. Man, man, wat waren dat luxebeesten. Ze betaalden topprijzen voor de hotels. 180 euro voor een best western in Moab, 200 euro voor hun hotel in Page ! Wel, dan zitten we met ons luxe huisje veel beter voor minder geld. Ze hadden drie dagen in Vegas gezeten, in Caesars Palace, ook niet min. In Page hadden ze een boottocht gedaan en in Moab een 4X4 toer.

Er zijn rijke mensen in Belgie ;-)

Nu, het terrasje eindigde met een lekkere ijscoupe en om te bekomen zijn we even gaan rusten in 'ons' huizeke ;-)

Na de rust terug de auto in en gaan cachen. We hadden in 'onze' sjieke ijskast sushi staan. Maar tjidens het cachen kreeg Cis een hongeraanval smiley en zijn we gaan eten in de Moab Brewery. Lekker ! Pasta pesto met scampi voor mij en Mahi Mahi voor Cis. Zoals jullie al weten (of nog niet) is Cis bij ons de shopper en die kon het niet laten om toch een T shirt te kopen.

Voldaan terug naar 'ons' huisje. Onderweg hadden we de politie met flikkerlichten achter ons. Gelukkig reed ik, want anders had Cis met twee grote pinten wel eens een nachtje bak kunnen hebben. Op het forum is er iemand die de eer heeft gehad dat mee te maken. Al bij al was het niet voor ons maar voor een stel fietsers.smiley

Vanavond caches laden om morgen verder te kunnen. ;-) En toch eens even gepiept wat zo'n huizeke hier kost. Dat viel ons eigenlijk heel erg mee voor deze zeer toeristische omgeving. 225.000 dollar. Maar het systeem is hier heel anders, dus geen idee wat er nog allemaal bijkomt .


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elke Sun, September 09, 2012 16:49:19

Je hebt die Belgen toch groen van jaloezie gemaakt door hen te leren hoe je in dezelfde hotels kan slapen voor de helft van de prijs? ;-)

Jullie huisje klinkt goed! En sushi... 't is hier weer lang geleden, zal er deze week ook nog eens van moeten genieten.

Posted by Marjon (vana) Sun, September 09, 2012 11:29:58

Lekker hoor zo'n rustig dagje. Dat huisje lijkt me erg mooi, ik onthoud het voor de volgende keer als we weer in Moab zijn.