usa2013

usa2013

USA 2013 Yellowstone

Eindelijk gaan we er geraken

dag 11 : snow canyon en Vegas

vakantiePosted by cis Mon, September 16, 2013 19:29:03
Vanmorgen nog ne keer buiten gaan lopen, twas eigenlijk wel te warm daarvoor ( toch al een kleine 30 graden, onder een stralend blauwe hemel ), maar 't viel allemaal nog best mee. Daarna de laatste rit ingezet richting Vegas, maar eerst nog wat caches gedaan in St George en Snow Canyon bezocht, een mooie 6miles route door de red rocks en de lava, prachtige omgeving. We zijn ook even door de sjieke villawijken en resorts in St George gereden, awel, hier wil ik best komen rentenieren, ideaal klimaat, en toch vlakbij een stadje met alles erop en eraan. Maar dat is voor later :-)
De rit naar Vegas vanuit Utah, even door Arizona ( vonden we allebei een heel mooie baan ) en dan Nevada binnen. 't Voelde toch een beetje als thuiskomen smiley.
In Vegas eerst langsgeweest in den Encore, waar Carine en de Patrick net aan het inchecken waren. Eindelijk terug bastos, mijn madam gelukkig ! Op ons gemakske in de zetels van de bar aan het zwembad een pintje gedronken, mooie omgeving en goed gezelschap, meer hebben we niet nodig. Dat de bediening ook door in het kader passende jongedames gebeurde was natuurlijk een pluspunt ( dit dan vooral voor de Patrick en mezelf, de Carinnekes heb ik daarover niks horen zeggen ).

Daarna zelf gaan inchecken, djiezes, even vergeten dat het niet zo evident is om naar een ander hotel te rijden op een paar honderd meter verder, we hebben er toch bijna een half uur over gedaan smiley. Gelukkig heeft mijn madam het voor mekaar gekregen aan de incheck dat we niet meer moeten verhuizen morgen, maar dat we drie nachten in dezelfde suite kunnen blijven, zijn we heel blij mee. Kamer is prima in orde, ik mis enkel de badsloefkes, maar daarover ga ik nu ni moeilijk doen.
Om 8 u hadden we dan afgesproken om iets te gaan eten, mijn madam mocht kiezen dus het is de Cheesecake Factory geworden in Ceasar's Palace, een van haar favorieten hier. Op de weg daarnaartoe natuurlijk hier en daar een winkeltje binnengegaan, maar het is uiteindelijk bij kijken gebleven, de middenstand heeft er niet veel aan gehad, maar toch is er hier en daar een basis gelegd : mijn Carine voor nen pandora bedelarmband die ik haar beloofd had omdat ze al zolang zo goed voor mij heeft gezorgd, en de Patrick had een schoon horloge gezien, maar zijn Carine was nog niet helemaal overtuigd, to be continued ... De animaties in de Forum shops waren allemaal in onderhoud, was wel spijtig.

De Cheesecake Factory was volledig naar verwachting lekker, we hebben allemaal iets met pasta gegeten, en ik heb geen klachten gehoord.

Daarna nog de laatste voorstelling ( 't was ondertussen al half twaalf ) van de fonteinen aan de Bellagio gevolgd, en dan stillekesaan terug richting hotel gewandeld. Daar nog efkes op de slots gespeeld, de Patrick en mijn Carine elk 20 dollar kwijt, ikke break-even en die andere Carine is met 35 dollar extra gaan slapen. Als we op deze manier verder doen zullen we toch gewoon terug moeten gaan werken volgende week, dus ik hoop dat daar morgen verandering in komt...