usa2013

usa2013

USA 2013 Yellowstone

Eindelijk gaan we er geraken

Vegas

vakantiePosted by cis Wed, September 18, 2013 19:44:56
We zijn weeral enkele dagen verder en ik zal nog maar efkes iets laten horen zodat niemand zich zorgen hoeft te maken. Wees gerust, het is hier nog altijd aangenaam warm, zo half in de dertig graden met geen wolkje te bespeuren smiley. We hebben op ons gemakske door 't stad gewandeld, eens in den Aria gaan zien want daar waren we nog niet geweest, is wel mooi maar voor ons te clean en kan niet tippen aan Wynn en Encore ... Gaan shoppen in de outlet noord, eigenlijk niet echt veel gekocht, vooral de Patrick heeft bij Ralph Lauren den omzet gevoelig doen stijgen smiley.
Gisteren toch de stad verlaten en een bezoekje gebracht aan Valley of Fire, Carine wou absoluut de wave zien, je weet mss nog, dat was die wandeling waarbij ze enkele jaren terug bijna van hare sus is gegaan. Deze keer wat vroeger vertrokken, we waren daar rond een uur of tien, 't was wel iets minder heet maar toch nog vanachter in de dertig graden, maar wees gerust, alles goed gegaan en we zijn deze keer ook effectief op het eindpunt geraakt, mijn Carine keiblij ! Toch nog een mooie verassing meegemaakt : voor de eerste keer in de us ook Bighorn sheep gezien ( zie de foto's ) !!! En ikke keiblij dus smiley. Dat was wel de kroon op de reis voor mij, het kan niet meer stuk.
In de namiddag wat aan het zwembad gelegen en gezwommen, in het zwembad van de tower suites van Encore omdat Carine en Patrick daar logeren, een beetje tussen het sjiek volk maar daar passen wij natuurlijk perfekt in. 's Avonds iets gaan eten bij nen italiaan hier recht tegenover, bij de shops, was ook een aangename ervaring, op een terraske op de strip, heel lekker, goei fleske wijn erbij, vakantie zoals het hoort. En dan afgesloten op het terras van lakeside view in de Wynn, prachtig gewoon. Voor de eerste keer gezien dat in die bar (parasols up) idd de luchters kontinu op en neer bewegen, en we waren het er met z'n allen over eens dat dit hotel toch wel de max is.
Vandaag verhuizen we naar de spa suite in de New York New York, benieuwd hoe die er gaan uitzien. Daarna shoppen en zwemmen, en als alles goed is gaan we vanavond naar KA, een show van Cirque de Soleil. Maak u dus over ons geen zorgen, wij stellen het goed smiley.