usa2013

usa2013

USA 2013 Yellowstone

Eindelijk gaan we er geraken

dag 3 : naar Logan

vakantiePosted by cis Sun, September 08, 2013 06:12:53
Allebei heel goe geslapen vannacht, hotel (Hilton) was verouderd, maar ze waren volop bezig met de restauratie, en wij hadden al een vernieuwde kamer gekregen, dus dat viel al reuze mee. Om 8 u eerst gaan lopen, op de loopband welteverstaan, 35 minuten gelopen (primeur), maar ik vind er maar niks aan, ik loop veel liever buiten.
De stank buiten was weggetrokken, het zonneke scheen, a beautiful morning zei de chauffeur van de taxi naar de luchthaven die ons vroeg of we nie mee wilden. Dus wij verder noordwaarts, onderweg langs de subway gepasseerd voor het ontbijt/middagmaal, daar een hele tijd moeten wachten voor we verder konden, de police zette de straat af voor een doortocht van een eindeloze rijd harleys, ik denk dat ik zowat elk model 85 keer gezien heb, ongelofelijk.
Ergens ten noorden van Salt Lake City zijn we terug de bergen in getrokken voor een tochtje van 25 miles, een prachtige rit vonden we allebei. Carine heeft ondertussen nog wat cachekes gezocht en gevonden ( ik heb natuurlijk hier en daar wat moeten helpen ) dus die was ook weer content.
Het was een rustig dagje op de planning, en we kwamen al aan in het hotel in Logan rond een uur of drie, dus alle tijd nog om wat te rusten en te niksen. Ook hier weer een heel mooie kamer met alles op en aan, en dat voor nog geen 50 euro !
Carine heeft een uur op de grond naast den asbak buiten op hare laptop zitten spelen en ikke naar de us open op den tv gezien. De uitzending werd efkes onderbroken voor een stormwaarschuwing in onze regio, blijkbaar waren er nu al overstromingen op plaatsen waar wij gisteren met 35 graden en volle zon zijn doorgereden, en de storm gaat verder noordelijk, maar blijkbaar veel minder krachtig dan daarstraks, dus wij zullen er niet veel last van hebben. Ge moet maar sjans hebben :-)
Daarnet heel lekker gegeten bij Jack's Oven hier vlakbij, staat op tripadvisor heel goe aangeschreven en dat is terecht, heel lekkere pizza en lasagne, heel lekker bier, heel lekkere cheesecake ...
Mijn madam wou nog es graag naar de Walmart, om broeken te kopen voor de Senne, maar blijkbaar worden die broeken die hij graag heeft niet meer verkocht in deze winkel, dus we zijn naar huis gegaan met 4 cdkes ( 5$ per stuk, die kon ik ni laten liggen) en een dozeke frappuccinos van de Starbucks, moet ik toch es gaan uitzoeken of ze da bij ons ook ni ergens verkopen.
En zo is ook dezen dag weer rustig verlopen, ook weer geen beren gezien vandaag, hopelijk komt daar binnen enkele dagen in Yellowstone verandering in .
We zijn er ook op uitgekomen dat we wat te vieren hebben dees reis : binnen drie dagen zijn wij 25 jaar samen ! Daar hadden we op voorhand eigenlijk niet aan gedacht, maar nu is dit reisje natuurlijk meer dan verantwoord :-)
grtz
cis