usa2013

usa2013

USA 2013 Yellowstone

Eindelijk gaan we er geraken

dag 9 en 10 : terug naar de zon

vakantiePosted by cis Sun, September 15, 2013 06:42:40
De laatste twee dagen waren er vooral van kilometerkes doen, gisteren tot in Sandy, net onder Salt Lake City, en vandaag verder tot in St George. Gisteren hadden we uitgeslapen tot bijna de middag, dus buiten rijden is er niet echt veel gebeurd. 's Avonds in den Dennis gaan eten, niet echt om over te stoefen maar dat hoort er altijd bij vind ik :-)
Het weer was niet echt geweldig de laatste dagen, wel aangenaam warm maar regelmatig een stortbui. In den auto hebben we daar natuurlijk niet echt veel last van gehad.
Vandaag was't bijna continu freeway, is altijd relaxed rijden hier, maximum 130, brede rijstroken en niet al te druk. Prachtig om zien wel, omdat we door een kilometers brede en lange vallei rijden, hoe links de zon schijnt, in het midden een donkere wolk hangt, rechts regen, en ge kunt al van ver zien wanneer we door een regenbui gaan rijden, en je ziet daarachter al gelijk de zon terug schijnen :-)
We hebben gisterenavond nog wel de planning een beetje gewijzigd, normaal gezien sliepen we 2 nachten in St George, maar we hebben de 2de nacht veranderd in een nachtje Venetian in Vegas. De Venetian en de Palazzo, waar we de 2 volgende nachten slapen, zijn eigenlijk een en hetzelfde hotel, en we gaan proberen of we niet gelijk drie nachten in dezelfde kamer kunnen blijven. Mocht dat niet lukken, ver moeten we in elk geval niet met onze koffers sleuren om te verhuizen.
We hebben net een smske van Carine en de Patrick gekregen dat hunne vlieger in Vegas geland is, dus die zien we morgenavond al. Ben benieuwd wat die van mijn stad gaan vinden ...
Ondertussen bericht gekregen van het thuisfront dat de schilderwerken thuis afgerond zijn en dat het er goed uitziet, we zijn benieuwd. Maar we kunnen nog wel een weekske wachten smiley. Onzen oudste zoon is altijd op trot geweest en is nog maar amper thuis geweest, en de jongste heeft ons huizeke omgebouwd tot gamestudio, waar al zijn vrienden met hun computers komen kassen en blijven slapen, ben benieuwd hoe ze het gaan achterlaten ... Vergeet de hondjes en de kippekes niet he gasten ?!

Morgen op 't gemakske nog wa kleine wandelingeskes doen en wa cachekes zoeken in de buurt van St george, en daarna de laatste rit naar Vegas, op een kleine 2 uur rijden zijn we daar. Ik ben heel blij dat we toch naar Yellowstone geweest zijn, maar ik ben ook heel blij dat we terug in de stralende zon (37 graden) in ons geliefde Utah komen!

Tot een dezer en doe ginder nen dikke frak aan als ge buiten gaat, want ik heb gehoord dat het weer op het thuisfront niet echt fantastisch is smiley.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingrid Smits Sun, September 15, 2013 18:38:35

Btw...dat go pro filmke is de max, vooral het begin ;-)

Posted by Ingrid Smits Sun, September 15, 2013 18:36:42

Jaja, smeert het er nog maar wat in dat wij hier in dat kl...teweer zitten, vreselijk !!
Wat doen we dan op zo'n grijze, regenachtige zondagavond ? Jaja, surfen op neckermann.nl, arke.nl, klm.com, thomascook...de vakantie die je zoekt ;-)

Nog veel plezier in JOUW stad !