Las Vegas 2008

Las Vegas 2008

Las Vegas

Voorbereiding en reisverslag

Zaterdag

reizenPosted by carine Sun, March 30, 2008 06:47:04

Gisteren hadden we met de receptie ons wekuur en het vertrek van de shuttle besproken. Zoals afgesproken ging om kwart na 5 de telefoon aan mijn kant van het bed. Grrr. Na veel gekreun en geklaag, de douche onder en om 6.15 stonden we aan de shuttle die ons netjes naar het hotel ging brengen. Op tien minuutjes waren we daar. Ons laatste sigaretje gerookt – woehaaa- en ingecheckt. Voor je aan de balie kan komen krijg je eerst nog een ondervraging bij het securitypunt. Dit hebben wij in juli bij United niet gehad. Vragen als : wie heeft je koffer gepakt, hoeveel apparaten op batterijen heb je bij, zijn er dingen bij die nog nieuw zijn, heb je dingen bij die je de laatste maand uitgeleend hebt, heb je een nagelschaartje bij…. .

Enfin, daarna ging het inchecken vlot en konden we door naar de douane. Ook dat ging supersnel. Geen vragen, geen fouilleren, schoenen zelfs niet uitdoen. Mijn rugzak werd er weer wel uitgepikt om terug onder de scanner te gaan. Blijkbaar vond de douanier er iets verdachts aan. Maar ik mocht m toch zonder commentaar meenemen.

In de terminal hebben we een broodje gegeten, een colaatje gedronken want de theemachine was kapot. De tijd ging vlug voorbij en al snel mochten we boarden. Het vliegtuig ziet er vanbinnen goed uit. Gewone stoffen zetels met ene lederen hoofdsteun. Normale pitch.

Het eten is toch wel een stuk minder van kwaliteit ivg met united. Deze keer kon je kiezen uit chicken pesto of beef BBQ. Wij ehbben beide het laatste gekozen. Een bakje met kleine stukjes vlees in dikke bruine saus. Daarbij lagen zo van die schijfjes aardappel in frietvet gebakken. Het smaakte als een friet overgoten met stoofvleessaus en die een paar uur ‘getrokken’ wasJ Verder lag op de plateau : een kommetje wortel en seldersla, een pistolet met boter, een stuk appeltaart met rum en rozijnen en een bakje water. Niet echt lekker.

Van de bediening is er niet te klagen. We waren nog niet op vlieghoogte of de eerste drankjes werden aangeboden. Nadat iedereen voorzien was en het afval opgehaald werd het eten opgediend. Aansluitend weer een drankenronde.

In kleine dingen voel je wel het verschil met united. De TV’s hangen bovenaan de middelste stoelenrij. Met een koptelefoon kan je het geluid kiezen. Normaal moet je ook radio kunnen kiezen, maar dat werkte niet.

Maar ik ben in slaap gevallen…. Mijn dekentje en het dekentje van de Cis rond mij gewikkeld ben ik in slaap gevallen. Die laatste zit mij trouwens al de hele dag uit telachenmet vanalle onbenulligheden. Hij zegt dat ik stomme vragen stel J Wat de knappe stewardeskes betreft heeft hij geen geluk. Mooie zijn er niet bij.

Voila, ondertussen zijn we over de helft van onze vlucht BRU-JFK. Op de PC hier staat dat het 15.37 u is . Volgens de man ana de balie daarstraks is het uurverschil met NY momenteel 5u wegens het zomeruur. Zo gerekend DENK ik dat het dan half elf NY time is en normaal gezien landen we rond 13u. plaatselijke tijd. Nog maar twee uur en een half dus. Al 5uen een half voorbij. Het gaat toch redelijk snel. Alleen onze poep doet pijn smiley

We zijn gearriveerd in ons hotel !

Na 26 uren onderweg zijn we gearriveerd! De laatste vlucht duurde lang en het vliegtuig was een stuk kleiner. We waren blij dat we er waren. Maar alles is perfect verlopen! Geen vertragingen, geen lastige dingen. Een perfecte reis! Vlak voor landing zijn we over de grand canyon gevlogen. Dat geeft toch weer een heel ander beeld dan vanaf de begane grond en zelfs vanuit de heli. Nu zie je pas hoe groot die canyon wel niet is.

Een taxichauffeur die de plaatselijke komiek was (of dat toch dacht van zichzelf) bracht ons van de luchthaven naar Excalibur. Cis heeft daar de 20 dollar trick geprobeerd (forumleden kennen die wel) en hij is gelukt. Wij hadden via een promoactie voor 3 nachten de gewone guestrooms en met de 20 dollar trick hebben we nu deze drie nachten een widescreen tower room. Gerenoveerde kamers in Tower II . Mooie, splinternieuwe kamers met graniet, lederen zetels en nieuwe king size, widescreen en alle nieuw meubilair. Toch de moeite die 20 dollar truk smileysmiley

We zijn hier nog snel naar de food court geweest , enkele bekers cola en een hamburger van de MC Donalds gaan halen om op de kamer op te eten.

Het is hier lekker warm! Warmer dan ik verwacht had.

Het is bij jullie nu 7 u 's morgens en we zijn dus al 26 u op. Hier is het nu 22u, maar we gaan niet te lang meer opblijven, onze pijp is uit.

  • Comments(2)//vegas.cisencarine.be/#post10