Las Vegas 2008

Las Vegas 2008

Las Vegas

Voorbereiding en reisverslag

Donderdag 3 april

reizenPosted by carine Fri, April 04, 2008 19:32:38

Deze morgen Zion achter ons gelaten en terug naar Vegas. Onderweg werd het steeds warmer en warmer en we zijn in Vegas geeindigd met een 28 graden op de middag.

We hebben ons in de Paris ingecheckt. (deze keer is de 20 dollar truck niet gelukt :) ) Het publiek is hier wel wat chicer dan in de excalibur. Je ziet hier veel polo ralph laurens rondlopen :) Wij hebben deze keer een gewone guest room, die klassiek is ingericht, met dik vasttapijt, een king size bed en rijkelijkere stoffen dan in de nieuwe towerroom in excalibur. Die laatste vond ik trouwens zeker zo mooi. We hebben onze koffers gereorganiseerd zodat alles terug wat op zijn plaats is en we zijn gaan eten in het Paris buffet, wat bekend staat om een goed buffet. En dat is het ook. Veeel lekkerder dan de vorige. Veel keuze en alles wat we gegeten hebben was heel lekker. Een aanrader! We hebben niet zo heel lang moeten aanschuiven. Een half uurtje schat ik. Vorige zomer moest je hier echt zeker meer dan een uur aanschuiven.

Na het eten was het nog altijd lekker warm. We hebben tot vannacht in ons T shirt rondgelopen.

We hebben de fonteinen van Bellagio gezien en hebben ontdekt dat dat verschillende voorstellingen waren. Ik dacht dat het steeds een herhaling was, maar we hebben verschillende shows gezien. In planet hollywood waren we nog niet geweest. Dit hotel is niet zo gethematiseerd, maar heeft veel winkeltjes. Treasure island heeft ook een show, maar die zijn ze aan het verbouwen en werkte dus niet. In de Venetian is een nachtclub en heel de inkomhal stond vol met mensen die stonden aan te schuiven om daar binnen te mogen. Schoon volk stond er tussen :)

Op verschillende plaatsen stonden meisjes op een podium te dansen. Veel mannelijk volk in de buurt :)

Na Bryce en Zion is het terug wennen in de drukte van Vegas.

Het was weeral 1u 's nachts voor we op onze kamer waren en morgen gaan we eens uitslapen. Ik vrees dat we doodmoe terug in Belgie gaan arriveren.

Bianca, ik weet niet hoeveel water er in de zomer in de rivier staat, maar volgens mij stond ze aan de narrows niet zo laag. Er waren vier dames die terug kwamen van daar en een volledig duikpak aanhadden met speciale schoenen. Ik vrees dat het anders niet te doen zou zijn met het koude water op het moment. Er stond ook vrij veel stroming. In de plaatselijke krant las ik dat Utah de gevolgen van global warming ondervindten dat er floods verwacht worden in de toekomst. Dat is toch hetgene ik er heb uit kunnen opmaken.

  • Comments(1)//vegas.cisencarine.be/#post17