Las Vegas 2008

Las Vegas 2008

Las Vegas

Voorbereiding en reisverslag

De planning

reizenPosted by carine Thu, March 20, 2008 10:19:38

Nog acht daagjes en het is zo ver...

Gisteren ben ik tot 1u! 's nachts bezig geweest met de planning concreet op te stellen. Op deze manier wil ik zo veel mogelijk uit de week Amerika halen. We zullen wel zien waar we uitkomen , maar ik wil zoveel mogelijk, tot alles, doen wat er staat. Enig nadeel (of voordeel) is dat ik altijd op tijd zal moeten opstaan en er van nachtelijk gokken niet zo veel in huis zal komen.

Hier gaat ie....

Vrijdag 28 maart

Om 17 u Flo en Goya in het asiel afzetten. Verlorenkost 5 .

Verderrijden naar het Pullmann hotel in Brussel. Overnachten.

Zaterdag 29 maart

Om 5.30u opstaan om rond kwart na zes de shuttle van het hotel naar de luchthaven te nemen.

Rond kwart voor zeven/zeven uur inchecken.

Ontbijten.

Om 10.05u stijgen we op richting New York. Daar landen we om 13.30u plaatselijke tijd.

Rond 16.20u plaatselijke tijd stijgen we terug op richting Las Vegas. We hebben in NY dus enkele uren de tijd. Ik heb al gezocht en nagevraagd op het forum, maar blijkbaar zijn er in JFK geen rookruimtes. Naar het schijnt kan je er hier en daar wel op een soort terrasje gaan staan om te roken. Hopelijk vinden we die.

Om 16.20 u stijgen we dus op naar Vegas waar we om 19.15 u plaatselijke tijd zullen landen.

Oppikken van de bagage en met de taxi naar het hotel Excalibur.

Daarna nog iets te eten zoeken en slapen J

Zondag 30 maart

Vandaag een dagje strip.

Naargelang de honger ’s morgens een buffet ons hotel.

Overdag : M&M’s World naast het MGM, aan de achterkant van MGM aan het tankstation op de hoek van Tropicana goedkope sigaretten kopen J , Alladin etc…

’s Avonds buffet in het Paris hotel. Kunnen we ineens de fonteinen van het Bellagio meedoen. Dat ligt over de Paris.

Maandag 31 maart

De auto gaan afhalen en rijden naar Red Rock. Tegen de middag daar aankomen en de scenic drive doen. Rond een uur of drie arriveren aan de outlet aan het vliegveld. Tegen een uur of zeven ’s avonds naar downtown Las Vegas, kijken naar de Fremont street experience bij het plaza hotel. Maandagavond discount Paradise buffet bij Fremont ofwel het golden nugget buffet.

Dinsdag 1 april

‘s Morgens rond half negen vertrekken. Vanuit Las Vegas naar Valley of fire. Na Valley of fire in Logandale broodje halen bij Tiffany’s Pie and sub.

Verderrijden naar Bryce. Normaal gezien komen we daar tegen 15-16u aan. Dan een 3 u durende scenic drive door het park. De shuttle van het park rijdt nog niet.

Bryce bekijken en tegen 19 u eten by Bryce Pines.

Overnachten in Bryce view Lodge.

Woensdag 2 april

’s Morgens iets te eten halen in de winkel bij Ruby’s inn. Drank en eten voorzien in de rugzak voor de hele dag.. Rond acht uur vertrek naar Zion, aankomst rond 10u. Eerst vlak voor de tunnel parkeren om daar de canyon overlook trail te doen.Verder en parkeren bij junction ofwel aan het motel in Springdale en met de shuttle terug. Met de shuttle tot aan het verste punt = temple of sinava. Daar de Zions riverside wal doen. Een wandeling van een goeie 1.5u.

Terug met de shuttle tot aan weeping rock en daar de weeping rock hike doen. Deze duurt maar een half uurtje.

Met deze drie wandelingen zullen we het waarschijnlijk wel kunnen doen. Eventuele extra is de paru’s trail aan Zion Lodge.

’s Avonds naar Springdale. Avondeten in spotted dog cafe in Flanigans inn.

Donderdag 3 april

Als ontbijt een broodje halen bij Subway in Hurricane.

Op tijd vertrekken naar Vegas. Shops in Venetian, gondels bekijken, caesars palace,vulkaanuitbarsting bij de mirage… In de namiddag eten bij de cheesecake factory in Caesars.

Vrijdag 4 april

Een mogelijk scenario. Als we te moe zijn, wordt dit overgeslagen.

’s Morgens om half negen vertrekken naar Primm. Dat is een drie kwartier rijden en dan gaan we de outlet binnen. Daar ontbijten (broodje Subway en broodje meenemen voor onderweg) en rond de middag doorrijden door Mojave via Cima en Kelso road, Baker en terug naar Vegas. Voorziene terugkomst rond 18u. Auto inleveren?? En terug naar het hotel.

Eten in het hotel , inpakken en slapen.

Zaterdag 5 april

Om half zes opstaan, auto inleveren?? Ofwel met de taxi naar de luchthaven.

Om zeven uur moeten we er zijn want om 10 stijgen we op richting Chicago. Daar hebben we maar zeer nipt 40 minuten om over te stappen en verder richting Brussel.

Zondag 6 april

Aankomst Brussel om 7.35 u.

Naar het Pullman hotel met de shuttle en met de auto naar hus. (eerst nog de Flo en de Goya halen.)

  • Comments(0)//vegas.cisencarine.be/#post7