Las Vegas 2008

Las Vegas 2008

Las Vegas

Voorbereiding en reisverslag

Naar de luchthaven

reizenPosted by carine Sun, March 30, 2008 06:46:13

Een dag die we gevuld hebben met inpakken, naar de winkel, opruimen… Honderdenéén kleine dingen die je nu niet meer weet, maar daarstraks dringend moesten gedaan zijn.

Om 16u hebben we Senne naar Bram gedaan. Hij was content om te gaan, maar langs de andere kant voelde je ook dat het een ‘ander’ logeerpartijtje was dan gewoonlijk.

Sacha wou ons zo snel mogelijk buiten. Dat was duidelijk. Ouders de deur uit, en de muizen dansen J Ik gun het hem om de tijd van zn leven te hebben J Maar ik vertrek toch niet echt gerust. Ik hoop dat ik het in Amerika wat kan loslaten . Of ik me nu ongerust maak of niet, ik kan er niets aan doen moest er hier iets gebeuren. Maar ja, verstand en gevoelens he J

Om 17u zijn wij richring Brussel vertrokken. We hebben geen file gehad, nada. Wij wa&ren dan ook al rond half zeven in het Pullman hotel, dicht bij de luchthaven van Zaventem.

Het was de moeite ! Een grote, mooie kamer die met terrasdeuren uitkomt in de tuin met zwembad. Een heel groot, hoog donzig bed, gratis! Minibar, badkamer met alles erop en eraan tot zelfs het badspeeltje toe J We mochten ook gratis gebruik maken van het hammam, zwembad, fitness, sauna. Maar dat hebben we niet gedaan. Wij hebben nog een hapje gegeten (tagliatelli met scampi,niet erg bijzonder lekker) en om acht uur lagen we al in bed en hebben we een stuk van Pearl Harbor gekeken op de widescreen J.

  • Comments(0)//vegas.cisencarine.be/#post9